Tabloidul Cancan, obligat să-i plătească peste 30.000 de euro lui Ştefan Bănică jr.

În urmă cu un an de zile a apărut în CanCan zvonul că Ștefan Bănică Jr. ar fi tatăl copilului pe care Adriana Nicolae urma să-l nască. Cântărețul a reușit să-și facă dreptate,

În urmă cu un an de zile a apărut în CanCan zvonul că Ștefan Bănică Jr. ar fi tatăl copilului pe care Adriana Nicolae urma să-l nască. Cântărețul a reușit să-și facă dreptate, demonstrând în instanță că au fost doar minciuni.

Chiar dacă actrița a avut un comportament ce lăsa loc speculațiilor, ziarul cu pricina s-a grăbit în declarații, fapt ce a pus într-o poziție neplăcută familia Bănică. La vremea aceea, singura soluție a cântărețului a fost de a da în judecată publicația cu pricina pentru a-și salva onoarea.

Andreea Marin, soția lui Ștefan Bănică jr. a fost vizibil deranjată de acest lucru, ea declarând că este deschisă divorțului dacă va fi cazul, ba chiar a avut o confruntare față în față cu actrița Adriana Nicolae care nici nu a confirmat, nici infirmat dacă Bănică este tatăl copilului ei.

Instanța a decis că Ștefan Bănică Jr.

are câștig de cauză, iar ziarul va fi obligat să-i plătească acestuia 35.000 de euro daune pentru articolele apărute.

Pentru că publicația CanCan aparține acum de trustul Pro, iar Ștefan Banică Jr.este angajat tot aici, ProTv-ul va fi cel care va suporta cheltuielile de pe urma neprofesionalismului de care au dat dovadă.

De precizat este faptul că hotărârea nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Hotărârea a fost trimisă printr-un comunicat Paginademedia.ro de către avocatul lui Ștefan Bănică, în numele acestuia:

”Joi, 22 noiembrie, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a admis cererea de chemare în judecată formulată de domnul Ştefan Bănică, prin avocat Mihail C. Barbu, pentru publicarea în 4-7.02.2011 în Cancan, Cancan de weekend şi cancan.ro a articolelor: „Bănică Jr.

va avea un copil din flori?“(„Presupusa amantă a lui Ştefan Bănică e însărcinată?“), „Separaţi şi supăraţi (Reacţia Andreei Marin, după ce a aflat de presupusul copil din flori al lui Bănică Jr „Zâna“: „E o mizerie“)“, „Adriana Nicolae despre tatăl copilului ei: Este un actor cunoscut, un fost iubit al meu şi îl cheamă Junior“, „S-au dus de mână la petrecere“.

Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a obligat pârâţii S.C. C Web Publishing S.R.L. (fostă Cancan Media S.R.L.), Stan Monica şi Pătra Georgiana Mădălina, în solidar, la plata sumei de aprox. 33.500 de euro (15.000 euro, cu titlu de daune morale, pentru încălcarea dreptului domnului Ştefan Bănică la viaţă privată, 15.000 de euro, cu titlu de daune morale, pentru încălcarea dreptului domnului Ştefan Bănică la imagine, onoare, demnitate şi reputaţie şi 14.786,73 lei cu titlu de cheltuieli de judecată).

De asemenea, a obligat pârâţii S.C.

C Web Publishing S.R.L., Stan Monica şi Pătra Georgiana Mădălina să asigure pe propria cheltuială publicarea hotărârii judecătoreşti în cotidianul Cancan şi în săptămânalul Cancan de weekend în paginile 4-5, precum şi pe site-ul www.cancan.ro, în formatul în care au fost publicate şi articolele incriminate, iar pe S.C. C Web Publishing S.R.L. (fosta Cancan Media S.R.L.) a obligat-o suplimentar să elimine de pe site-ul www.cancan.ro articolele incriminate în cauză. (Ediția de print a ziarului Cancan nu mai există în prezent, n. red)

Această hotărâre este rezultatul verificărilor făcute de instanţă pe baza tuturor probelor care s-au administrat în ultimul an, în procedura judiciară reprezentarea domnului Ştefan Bănică asigurându-se prin Casa de avocatură Barbu.

Hotărârea nu este definitivă, putând fi atacată cu apel, iar considerentele ei nu au fost încă redactate.”

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod