Anda Adam l-a uitat pe Victor Slav! S-a cuplat cu fotbalistul Stefan Nikolic

Nu a trecut mult timp de când Anda Adam și Victor Slav s-au despărțit, că blonda deja cucerește bărbații fără prea mare efort. De când au aflat că e singură și disponibilă, tot mai

Nu a trecut mult timp de când Anda Adam și Victor Slav s-au despărțit, că blonda deja cucerește bărbații fără prea mare efort. De când au aflat că e singură și disponibilă, tot mai mulți admiratori apar în peisaj afișându-se cu vedeta.

În urmă cu o săptămână, Anda Adam a fost surprinsă în compania lui Răzvan Nanulescu, fostul iubit al prezentatoarei Albertina Ionescu. Se pare că cei doi s-au întâlnit într-un club și au fost destul de apropiați. După apariția fotografiilor, blonda a declarat că nu are o relație cu acesta, dar că îl consideră un tip mișto.

Vineri seara, vedeta a fost surprinsă de paparazzi CanCan la un restaurant de fițe din București alături de o prietenă, iar mai târziu au apărut și doi bărbați cu intenția clară de a le ține companie.

Unul dintre aceștia este Stefan Nikolic, atacantul Stelei, care a intrat în grațiile Andei.

După doar câteva minute de conversație, Anda Adam și Stefan Nikolic au început să danseze și apoi să se sărute fără să se ferească de ochii curioșilor. La plecare, însă, cei doi au urmat drumuri diferite. Anda și prietena sa au ieșit pe ușa din fața restaurantului, iar stelistul pe ușa din spate, ne informează ziarul CanCan.

Nu știm dacă este începutul unei noi povești de dragoste sau este doar o distracție de-o seară, cert este că vedeta s-a reprofilat în materie de bărbați.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod