"Dansez pentru tine": Cât câştigă vedetele care participă la concurs!

"Dansez pentru tine" este o emisiune cu scop caritabil, iar sumele despre care se vorbeşte sunt enorme. Ceea ce surprinde este faptul că, nu numai cei pentru care se dansează au de câştigat, ci

"Dansez pentru tine" este o emisiune cu scop caritabil, iar sumele despre care se vorbeşte sunt enorme. Ceea ce surprinde este faptul că, nu numai cei pentru care se dansează au de câştigat, ci şi vedetele noastre care primesc sume imense pentru a dansa cu partenerii lor.

Se pare că, Nicoleta Luciu a detronat-o pe Bianca Drăguşanu din topul celor mai bine plătite vedete care participă la competiţie. Pentru că roşcata a fost eliminată din duelul cu Nicoleta, scorul brunetei a crescut, ajungând să câştige 3.000 de euro pe ediţie, cu 1.000 de euro mai mult ca Bianca.

Dacă roşcata a fost plătită cu 2.000 de euro pe ediţie şi a plecat acasă cu 6.000 de euro, Nicoleta are şansa de a obţine 30.000 de euro dacă scapă şi de duelul din această seară şi rămâne în competiţie, ne informează WOWbiz.ro.

Pentru că vedetele care participă la "Dansez pentru tine" sunt plătite în funcţie de notorietate şi de cât de mult public aduc emisiunii,sumele primite de celelalte staruri sunt mult mai mici decât al celor două dive. Ele variază între 700 şi 1.500 de euro.

Marian Drăgulescu a părăsit competiţia după doar două ediţii, fiind primul eliminat, fapt pentru care a primit doar 2.000 de euro, adică 1.000 de euro pe ediţie.

Cel mai mic onorariu îl primeşte Max, fost participant la "Vocea României", care este un talentat dansator, dar care nu deţine imaginea celorlalte vedete.

El primeşte 700 de euro pe ediţie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod