Pepe s-a transformat în Liviu Vârciu

Şi astăzi avem subiecte bune în presă. Chiar dacă sunt aceleaşi personaje, de data aceasta avem altfel de subiecte. Vom discuta despre Inna care are mari fiţe deşi a demonstrat că nu poate

Şi astăzi avem subiecte bune în presă. Chiar dacă sunt aceleaşi personaje, de data aceasta avem altfel de subiecte. Vom discuta despre Inna care are mari fiţe deşi a demonstrat că nu poate să cânte; Andreea Marin Bănică răpusă de emoţii; şi Ianis Zicu îi desfiinţează pe cei de la Dinamo.

Nu uităm nici de o serie de dezvăluiri incendiare pe care le-a făcut Irinel Columbeanu despre fosta lui cumnată, dar nici de Liviu Vârciu care şi-a "luat-o pe cocoaşă" de la mama fetiţei lui.

---Inna nu mai suportă lumea

Un pasager care a fost în acelaşi avion cu Inna, le-a spus celor de la Cancan că bruneta a făcut mare scandal, mare în avion din cauza faptului că a fost deranjată de ceilalţi colegi de zbor. Deranjată de cei care tot traversau culoarul, înainte şi înapoi, vedeta s-a enervat atât de tare, încât a apelat la soluţii extreme. Inna s-a ridicat de pe scaun, a ignorat stewardesele care încercau să o calmeze, a bătut în uşă pilotului şi l-a rugat să ia măsuri: "Vă rog frumos să faceţi ceva! Nu se poate să am bilet la business class şi să se plimbe toată lumea pe aici", s-a descărcat solista.

--- Andreea Marin Bănică nu mai este obişnuită să fie în prim-plan

Dovada a venit chiar în emisiunea lui Măruţă de la Pro TV. Încercând să explice scandalul iscat de divorţul soţilor Truică, fosta Zână a surprizelor a comis-o: "În orice poveste de cuplu ambii sunt responsabili şi cu siguranţă ambii au greşit într-un fel sau alta".

--- Zicu se ia de gât cu cei de la Dinamo

Pentru prima dată în istorie, un fotbalist trimite o scrisoare deschisă unui ziar. Vorbim de Ianis Zicu şi de publicaţia Cancan. Fostul fotbalist de la Dinamo îi atacă pe boşii din Stefan cel Mare, pe care îi acuză că şi-au bătut joc de el, nu i-au dat nici în ziua de azi toţi banii pe care îi merită şi că a fost jignit de gestul lui Nicolae Badea care a găsit oportun să-i trimită o tranşă din suma datorată chiar în ziua în care Zicu şi-a înmormântat mama. Scrisoarea intergrală pe Cancan.ro.

--- Ramona Gabor dată afară de Monica pentru că nu voia să se despartă de iubitul sărac

Irinel Columbeanu a declarat zilele trecute în emisiunea Cancan TV de la Kanal D că Ramona a fost dată afară din casă de Monica, din cauza iubitului sărac pe care-l avea în perioada în care era bona Irinei. "Mie mi-ai făcut o impresie foarte bună când ai venit la noi în casă, de la Bacău, cu prietenul tău de atunci, care era de vârsta ta, cuminte. Îmi spunea Monica atunci 'Ce proasta e soră-mea, stă cu băiatul ăsta fără bani, nu vine şi ea aici la Bucureşti să îşi găsească un baiat cu bani'", a povestit milionarul de la Izvorani.

--- Pepe s-a transformat în Liviu Vârciu

Solistul a început să facă opere de caritate cu duduiţele care-şi doresc să devină vedete. Pentru că pe Vârciu nu a reuşit să-l vrăjească până la capăt, Andreea Bododel, căci despre ea este vorba, a apelat la prietenul Pepe, bărbat frumos şi mărinimos. "Vreau sa ma mut cu trei prietene in Bucuresti. Imi caut apartament pentru inchiriat. I-am cerut ajutorul si lui Pepe, dar nu i-am dat toate detaliile, trebuie sa-i spun in ce zona vreau sa stau", a declarat bruneta pentru ziarul Naţional.

---- Liviu Vârciu caftit de mama fetiţei lui

Se pare că femeile îi dau numai bătăi... de cap fostului component al trupei L.A. Supărată că bărbatul nu i-a cumpărat un cadou fiicei sale, Amy Teiceanu s-a răzbunat cum a ştiu ea mai bine, aplicându-i brunetului câteva palme peste spate. După ce s-au certat câteva minute bune, cei doi au încercat să facă pace de dragul fiicei lor de 9 ani, explică ziarul Click.

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod