Irina Columbeanu: "Voi avea un frăţior!"

Se pare că Moni ar fi gravidă. Şi avocatul Dojană spune că s-ar putea, iar Irinuca dă vestea ca sigură. Fetele lui Capatos au încins un meci de fotbal în studio, după ce au aflat că

Se pare că Moni ar fi gravidă. Şi avocatul Dojană spune că s-ar putea, iar Irinuca dă vestea ca sigură.

Fetele lui Capatos au încins un meci de fotbal în studio, după ce au aflat că naţionala României a remizat în faţa Franţei, pierzând astfel calificarea.

Vezi cine a câştigat. Micuţul lui Silviu Prigoană este cel mai bogat sugar şi Anda Adam s-a prezentat în faţa fanilor, altfel decât ne-a obişnuit.

Acestea ar fi câteva dintre subiectele pe care le prezentăm astăzi, dar mai avem şi altele.

Sunt fericită! Vorbesc despre bani, fotbalişti, milionari şi vedete.

Mi-ar plăcea să fiu puţin din fiecare...

În fine...

---- Irina Columbeanu le-a mărturisit colegilor de grădiniţă şi educatoarelor că mămica ei îi va face un frăţior. Oare chinezul o fi apucat să afle sau cazul a fost rezolvat dinainte, aşa cum de altfel se şi vehicula prin presă acum câteva săptămâni. Chiar Irinel Columbeanu a spus că Monica s-a dus în America ca să facă o întrerupere de sarcină.

---- Eduard Gabriel Prigoană este cel mai bogat sugar din România. Tatăl lui, Silviu Prigoană, a decis să-şi împartă averea cu cel mai mic moştenitor al său.

El i-a cedat 17% din acţiunile campaniilor pe care le deţine.

---- Anda Adam şi-a postat pe Facebook o poză în care apare tristă, obosită şi nemachiată. Poza a avut mare succes, în câteva minute strângându-se nu mai puţin de 400 de like-uri şi zeci de comentarii.

---- "Îi dau în judecată pe cei care m-au acuzat că beau", a declarat Oana Roman în Cancan. Aceasta este declaraţia Oanei Roman care, de ceva vreme, este în conflict deschis cu presa de scandal. După ce a fost fotografiată cu paharul în mână într-un club din Mamaia, Oana Roman a explicat că acel articol în care a apărut fotografia este unul publicitar şi că autorul şi revista vor fi daţi în judecată.

---- "Nicolae Mitea nu a investit în mine, dar mi-a dat bani de buzunar", spune Andreea Tonciu, în Cancan, care anunţă, din nou, că s-a despărţit de Nicolae Mitea.

Motivul ar fi acelaşi... Pe Tonciu o deranjează faptul că Mitea îşi doreşte o femeie de casă şi spune că ea nu o să poată să fie niciodată o gospodină desăvârşită, dar atât.

---- Daniela Crudu şi Bianca Drăguşanu au simulat meciul dintre România şi Franţa. După ce s-a terminat partida oficială pe Arena Naţională, fetele lui Capatos - Bianca şi Daniela - au încins un altul în studioul "Show-ului Păcătos". Aici fiecare a încercat să-şi demonstreze abilităţile, Daniela fiind de departe cel mai bun...

"atacant" al echipei.

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod