Daniela Crudu arată totul la TV

Cea care a primit momeala a fost prietena Meme - fosta iubită a lui Luis Lazarus, care i-a dat bărbatului pozele cu Ramona Gabor şi cu bulgarul. Despre asta vom vorbi astăzi, dar  vom discuta şi

Cea care a primit momeala a fost prietena Meme - fosta iubită a lui Luis Lazarus, care i-a dat bărbatului pozele cu Ramona Gabor şi cu bulgarul. Despre asta vom vorbi astăzi, dar  vom discuta şi despre o noua problemă a Oanei Zăvoranu  sau despre o vedetă de la noi care a fost filmată în timp ce făcea sex oral.

Oana Zăvoranu jigneşte din nou

Oana Zăvoranu s-a dezlănţuit, miercuri seară, în emisiunea "Un show păcătos" de la Antena 1, şi a ironizat-o pe Oana Roman, făcând aluzii legate de greutatea acesteia, scrie Libertatea.

"Ia vino tu balenuţă mică să ne arăţi cum e cu dansul. Ea e Onuca Pateuţ. Ea gustă, nu mănâncă, 2-3 platouri, de poftă aşa. De-aia a făcut caşcavalul ăla la călcâie, cred că de la atâta dansat. Eu sunt foarte nepricepută la dans, că de-aia am mii de like-uri pe Facebook. Eu o rog să îndrăznească să facă un dans, sper s-o încapă ecranul, trebuie să mai râdem şi noi. Dar gogoaşa înfuriată are timp să-l lase pe Pepe să respire? Dacă se întâlneşte cu vreuna noaptea? Oana, pe la 60-70 de ani, când el cred că va fi impotent, o să mâncaţi împreună seminţe. Speranţa moare ultima"
, a spus Oana Zăvoranu, descătuşată, în emisiunea "Un show păcătos", de la Antena 1.

Surorile Gabor încep să semene din ce în ce mai mult

Două fete simple din Bacău au ajuns în doar câtiva ani să schimbe plictiseala dintr-un oraş de provincie cu luxul şi grandoarea de la Cannes sau cu traiul bun din Statele Unite, scrie Click. Monica a fost cea care a deschis calea spre "glorie" atunci când s-a căsătorit în 2006 cu milionarul de la Izvorani, Irinel Columbeanu. Acum a venit rândul mezinei care pare mult mai abilă şi mai hotărâtă decât sora ei mai mare.

Ramona Gabor, trădată pentru un ceas de 3.000 de euro!

Rămânem tot în sfera de influenţă a Ramonei, care a aflat astăzi cine a trădat-o... În cazul ei se verifică perfect zicala "Fereşte-mă, Doamne, de prieteni, că de duşmani mă feresc singur", pentru că cea care "a făcut scăpate" fotografiile cu ea şi cu bulgarul nu este nimeni alta decât prietena Meme - reporterul Mihaela Moise - fosta iubită a lui Luis Lazarus. Suma, nu foarte mare, 3.000 de euro.

Iubita lui Radu Groza, filmată în timp ce făcea sex oral

Logodnica cunoscutului impresar Radu Groza a devenit protagonista unui subiect controversat. Pe piaţă circulă un filmuleţ în care blonda îi face sex oral unui bărbat misterios. Se pare că partenerul ei de "distracţie", un fost iubit al acesteia, a decis să dea publicităţii filmarea ca să se răzbune, fiind gelos pe succesul Roxanei şi, mai ales, pe relaţia ei cu Groza, scris Cancan. Niciodată publicitatea de acest gen nu strică. Poate, poate, nu a fost chiar iubitul gelos.

Cruduţa nu-şi mai arată sânii în Playboy, o face direct la TV

Ediţia de miercuri a emisiunii "Un show păcătos" a venit cu ceva surprize sexy la pachet. Cea mai tare, Cruduţa evident, şi-a arătat sânii în toată splendoarea lor, chiar dacă era îmbrăcată cu o minunăţie de sacou. Cruduţa a purtat doar un sacou în partea superioară, fără niciun top sau sutien, şi o fustă foarte scurtă. Luată la rost de Dan Capatos, asistenta brunetă a explicat: "Aşa se poartă acum sacoul, fără nimic altceva pe dedesubt şi cu mânecile suflecate, ca să pară mai sport", a spus Daniela, citată de Cancan.

Oana Zăvoranu supărată pe cei de la Facebook

Veşnica divă se află iarăşi în conflict. Acum au deranjat-o cei de Facebook care i-au scos filmuleţul în care îl imita pe Michael Jackson. "Am peste 80 de conturi false pe Facebook. Am încercat să le şterg, să le dezactivez, dar nu am reuşit. Şi m-am gândit cum să fac să ştie lumea care este contul real şi care sunt eu? Prima dată am postat nişte poze din "Playboy", pe care le aveam numai eu, degeaba. Aşa că m-am gândit că o înregistrare live mă poate scoate din încurcătură. Din acest motiv m-am filmat şi am postat filmarea pe internet, ca să mă vadă fanii mei", a spus Oana la "Un Show Păcătos", citată de Cancan.

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod