Singur acasă cu copilul: Imaginile pe care un bărbat i le trimite iubitei sale când îl întreabă ce face fetița lor

Când iubita l-a căutat de la serviciu și i-a cerut să-i trimită o poză cu fetița lor ca să fie sigură că e în regulă, un bărbat a început să editeze imagini cu copilul expus în tot felul de situații riscante. Nicio mamă nu ar trebui să vadă așa ceva dacă e stresată!

Sătul să tot primească mesaje de la iubita lui, aflată la serviciu, în care aceasta să-l întrebe cum se descurcă acasă cu copilul, un bărbat a creat un cont pe Instagram unde își expune fetița în situații periculoase pentru a-i juca feste mamei.

Inginerul de sunet și lumini Kenny Deuss, din Antwerp, Belgia, a decis să stea acasă o zi pe săptămână pentru a avea grijă de fetița lui în vârstă de un an, Alix. Dar când îi era lumea mai dragă, se trezea că îl sună iubita lui de la serviciu să-l întrebe cum se descurcă și dacă fetița e bine.

În ciuda răspunsurilor sale pozitive, n-a fost crezut, ba chiar partenera sa i-a cerut să-i trimită poze cu copilul ca să fie sigură că totul e în regulă.

Așa că bărbatul a creat un cont de Instagram, @onadventurewithdad, unde postează imagini editate în Photoshop cu fetița lor în situații periculoase pentru a-i juca feste iubitei sale.



"Când s-a născut fiica noastră și iubita mea a trebuit să se întoarcă la serviciu, îmi trimitea tot timpul mesaje să-i trimit poze ca să știe că Alix e în siguranță. Arunci am hotărât să fac ceva amuzant din asta. O fotografiez mereu pe fiica noastră în diferite situații periculoase", a declarat el.

Unele dintre fotografiile editate o arată pe fetița cuplului ținând în mână o bormașină, lucrând cu un ferăstrău circular, smulgând o priză din perete, mergând pe o funie deasupra munților, cățărându-se pe rafturile frigiderului și ținând în brațe o pușcă.

"Ca să fie clar, toate imaginile au fost editate", a precizat Kenny.

Tânărul tătic se ocupă de organizarea de concerte și alte activități al unui centru pentru tineret, dar cum nu prea are mult de lucru din cauza pandemiei de COVID-19, a decis să urmeze un curs de editare Photoshop, relatează Daily Mail.

Iubita lui Kenny s-a obișnuit cu pozele pe care i le trimite el.

"Partenera mea crede că sunt geniale. Prima oară a cam stat pe gânduri dacă or fi sau nu reale, dar n-a durat mult până când ea și colegii ei au început să aștepte imagini noi. Întotdeauna se asigură că fotografiile au fost făcute în condiții de siguranță. E mereu încântată de rezultat", a spus el.

Citește și: Planul uimitor al unui tată răpus de boală: A strâns bani din donații pentru familie și i-a găsit serviciu soției după decesul său


"De obicei, fac pozele într-un mod care să fie puțin ieșit din comun. Dar și intenția te face să ai dubii. Acum fac poze în fiecare săptămână.

În multe imagini, o țin pe Alix și mă scot pe mine din cadru. Apoi adaug un decor specific pentru a crea o situație periculoasă", a explicat Kenny.



Dincolo de amuzamentul situațiilor, ceea ce este notabil în aceste fotografii este și relația tată-fiică. Cei doise distrează împreună și se vede clar cât de mult își iubește Kenny fetița: "Alix este un copil fericit. Zâmbește mereu", a spus Kenny.

Când nu stă cu copilul, tânărul lucrează într-o mică sală de concerte Kavka din Antwerp. El compune și muzică și face parte dintr-o trupă post-rock electronic, The Compleat Angler.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod