Cele mai frumoase modele de macarons pentru copii și adulți: Sunt irezistibile!

Ai avut vreodată sezanția că ai vrea să mănânci imediat ceva ce vezi într-o poză? Aceste modele de macarons îți declanșează imediat pofta de ceva dulce!

N-ar trebui să te simți vinovată dacă ți se face poftă de ceva dulce când vezi aceste prăjituri irezistibile - micile opere de artă culinară realizate de Katrina Moon sunt ispititoare și pentru copii, dar și pentru adulți. Zeci de animăluțe și de monstruleți colorați în nuanțe aprinse dau buzna din imaginația și din talentul Katrinei, uimindu-i pe cei peste 10.000 de admiratori care îi urmăresc munca pe Instragram.

Însă oricât de apetisante ar fi, modelele de macarons pe care Katrina le scoate din cuptor de-a lungul anului îi fac pe mulți să declare că le-ar fi imposibil să mănânce așa bunătăți - pur și simplu sunt prea frumoase pentru a le mânca!

"Uneori mă întreb dacă e greu pentru oameni să le mănânce doar pentru că arată atât de bine.

Sunt multe la care te poți uita: munca mea include o mare varietate de mici monstruleți, animale și alte creaturi", a mărturisit autoarea pentru Bored Panda.

Surprinzător, Katrina nu avea experiență în materie de brutărie și patiserie, cu un an în urmă. "Partea mea preferată este atunci când le decorez, pentru că trebuie să adaug toate micile detalii adorabile.

Personajele preferate sunt Molang and Pusheen, le-am făcut de multe ori", a spus ea.

"Îmi place să le fac și să le pozez. Sunt fericită dacă pot să fac oamenii să zâmbească și să le privească", a adăugat Katrina.

Iată câteva dintre cele mai frumoase modele de macarons pe care Katrina Moon le prezintă pe Instagram și Facebook!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod