Asteptand verdele...

No comment... Mai multe fotografii pe  ”Alex Mazilu – Foto Blogging”.

Timp impotriva noastra

Timpul de care dispunem in fiecare zi este elastic; pasiunile pe care le incercam il dilata; acelea pe care le inspiram il ingusteaza si obisnuinta il umple, spunea Proust. An dupa an trebuie sa

8 Martie

Chiar daca nu este inca foarte cald si foarte mult soare este primavara in inimile noastre, in calendar si in imagini. La multi ani doamnelor si domnisoarelor ! Mai multe fotografii pe  ”Alex

Este cumva vineri?

Eu asa ma simt... Mai multe fotografii pe  ”Alex Mazilu – Foto Blogging”.

La pranz: Horiatiki

Un filosof persan spunea, sa lupti pentru a fi fericit astazi… sa bei un pahar de vin sub lumina lunii, zicandu-ti ca luna te va cauta poate zadarnic, maine... Mai multe detalii gasiti aici.

Aparente estivale

Ferestre spre Mediterana... Mai multe fotografii pe  ”Alex Mazilu – Foto Blogging”.

O altfel de inchisoare

Salutari din inchisoarea programului zilnic ! ;) Mai multe fotografii pe  ”Alex Mazilu – Foto Blogging”.

1 Martie

Suntem gata sa sacrificam florile pentru a intampina primavara... La multi ani doamnelor si domnisoarelor ! ;) Mai multe fotografii pe  ”Alex Mazilu – Foto Blogging”.

Inca un pas si e primavara

Doamnelor, domnisoarelor... Mai multe fotografii pe  ”Alex Mazilu – Foto Blogging”.

Dincolo de flacari

Uneori avem impresia ca intreaga lume va sfarsi in foc... Mai multe fotografii pe  ”Alex Mazilu – Foto Blogging”.

Altfel de detalii...

"Vreau sa cunosc gandurile lui Dumnezeu, restul sunt detalii..." Albert Einstein Mai multe fotografii pe  ”Alex Mazilu – Foto Blogging”.

I love Istanbul

O imagine spune mai multe decat o poveste la un ceai fierbinte in arsita Istanbulului... Mai multe fotografii pe  ”Alex Mazilu – Foto Blogging”.

Drum spre apus

Ramasesera doar cativa kilometri pana la destinatie. Hipnotic si la fel de frumos ca acum patru miliarde de ani, soarele transforma un drum banal intr-o feerie. La radio se auzea Chris Rea…

Traditie si o cromatica de vara

Sa depasim atmosfera griului de afara... Mai multe fotografii pe  ”Alex Mazilu – Foto Blogging”.

Lucrurile bune ale vietii

“Cu cat imbatranesc, cu atat simt mai profund ca putinele bucurii ale copilariei sunt cele mai bune pe care ti le poate da viata.”  (Ellen Glasgow) Mai multe fotografii pe  ”Alex Mazilu

Povestile padurii

Fiecare ar trebui sa gaseasca timp toamna pentru a-si asterne privirea pe covorul de frunze fara de suflet... Mai multe fotografii pe  ”Alex Mazilu – Foto Blogging”.

Monteoru-Catargi

Casa Monteoru-Catargi vegheaza Calea Victoriei din 1874. Peretii tapisati cu matase frantuzeasca subliniaza atentia acordata detaliilor, ce se se pierde in zilele de azi in dimensiunea cladirilor.

Ganduri in zbor

Chiar daca uneori urmarim pescarusii zburand deasupra valurilor, strangem un pumn de nisip si simtim marea atat de aproape, mai avem mult pana sa o intelegem... ;) Mai multe fotografii pe  ”Alex

Studiu: ce cred femeile din Europa despre goluri şi ofsaid

Un sondaj realizat de GFK Eurisko, în parteneriat cu unul dintre sponsorii echipelor de fotbal Arsenal Londra, AC Milan şi Paris Saint Germain, ne arată modul în care femeile percep fotbalul.

Un 14 februarie invechit

Contrast intre trecerea timpului, realitatea cotidiana si sentimente... Mai multe fotografii pe  ”Alex Mazilu – Foto Blogging”.