Mrs. Doubtfir

10 filme care ne reamintesc că familia este cea mai importantă

Se spune că nicăieri nu-i mai bine ca acasă, în sânul familiei... Timpul petrecut în mijlocul celor dragi ne aduce de cele mai multe ori suport emoțional, sentimentul împlinirii și bucuria apartenenței. Ne leagă de membrii familiei noastre sentimente, amintiri si proiecte comune. Într-o perioadă a anului în care ne petrecem timpul în familie, iată și o serie de filme pe acest subiect, pe care să le urmărim alături de cei dragi.

Într-o perioadă a anului în care ne petrecem timpul în familie, iată și o serie de filme pe acest subiect, pe care să le urmărim alături de cei dragi. 

1. Mrs. Doubtfire (1993)

O comedie emoționantă despre o familie care se reîntregeşte după ce tatăl se travesteşte zilnic pentru a lucra ca dădacă şi menajeră în casa fostei soţii. Robin Williams are unul din rolurile sale cele mai populare în Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit, comedia lui Chris Columbus care a devenit, cu 441 de milioane de dolari încasate, al doilea cel mai profitabil film al lui 1993, întrecut numai de Jurassic Park al lui Steven Spielberg. Acest film de familie oferă un mesaj clar despre cât de importantă este familia pentru a te simți fericit și întreg.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod