Vacanta de... presedinti

Distractiile lui Traian Basescu


Daca al lor prefera insulele de lux, alaturi de familie si prieteni, al nostru presedinte merge la Neptun. Atunci cand nu se aventureaza la volanul masinii personale sau a Loganului (masina de serviciu), merge cu elicopterul. Asta poate pentru ca se teme de lungimea  autostrazii sau de aglomeratia de dupa. Si la capitolul cazare sunt inregistrate mari diferente, mai ales la buget. Traian Basescu a ales vila de protocol care, pana acum 20 de ani, apartinea partidului comunist, cu tot cu pauni.
Oare or mai fi?

Obama a facut baie in piscina sau in ocean, al nostru a preferat baile de multime. O poza, un autograf, un bebelus suparat... stia el de ce.

Iubitor de muzica romaneasca


Cina se ia intotdeauna la o terasa cu vizibilitate unde, neaparat, trebuie sa existe muzica romaneasca pe care sa danseze cuplul prezidential. A ramas in istoria vacantelor din Romania cum Basescu a dansat romantic cu sotia, Maria, pe muzica lui Gheorghe Gheorghiu. Si, sa nu uitam nici de reprezentatia de dans pe care a dat-o presedintele in compania dansatoarelor din Chisinau, pe muzica tiganeasca.

La capitolul insotitori, Traian Basescu se rezuma la familie.
Sotia este prezenta intotdeauna, iar aceasta obisnuinta este sparta din cand in cand de mezina, Elena, sau de proaspatul notar, Ioana. Daca nu aleg cluburile de fite din Mamaia, ca asa le sta bine copiilor de... bani gata, primele fete in stat se delecteaza alaturi de parintii lor pe ritmuri mioritice.

Pana acum nu l-am vazut pe Basescu in compania prietenilor demnitari, cu exceptia doamnei Udrea, Elena Udrea, care mai apare... intamplator pe unde este presedintele.

O alta destinatie preferata de Traian Basescu pentru concediu, dar cel de iarna, este Valea Prahovei.
Aici ii place sa se piarda in salbaticia padurii pe snowboard. O activitate potrivita pentru un sef de stat care se intereseaza de silueta si de sanatate.
3 Septembrie 2009
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cristina pe 11 Sep 2009, 20:16
    super

    e un idiot cine a scris asta!!!

    0
    0

  • ionescovici pe 8 Sep 2009, 18:15
    ce tare

    wow ce tare! frumos, foarte frumos

    0
    0

  • ana maria pe 7 Sep 2009, 18:24
    vacanta de presedinti

    mi se pare....oare? sau chiar este, cam piparat acest comentariu? jurnalistii nostri sunt de toata minunea... oare presedintele nu este tot un om? nu poate avea preferinte? pasiuni? prieteni? etc.,etc., ca tot omul??? ...si ce rost au aceste comparatii? de cand se compara Romania cu Statele Unite? romanul cu americanul? sau chiar Obama cu Basescu? parerea mea este ca aceste comentarii sunt deplasate. nu mai aveti despre ce sa scrieti? pacat!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod