Michael Jackson a fost inmormantat, in sfarsit

de Ileana Voicu Ghinea, 4 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Michael Jackson a fost inmormantat, in sfarsit

Regele muzicii pop, Michael Jackson, se odihneste, de astazi, in Marele Mausoleu de la Forest Lawn Glendale. La ceremonia, care s-a vrut a fi restransa, au participat familia si prieteni ai artistului. Cei care s-au ocupat de organizare, au pregatit aproximativ 150 - 200 de scaune pentru invitati. 20 de limuzine au pornit la ora 19:00, ora Los Angelesului, spre cimitirul Forest Lawn Glendale.

Elizabeth Taylor, Diana Ross, Aretha Franklin, Macaulay Culkin sau Brooke Shields, fac parte dintre grupul de personalitati, apropiate lui Michael, care nu au putut sa lipseasca de la ceremonie.

Ca si la ceremonia care a avut loc la Arena Staples Center, sicriul aurit cu trupul neinsufletit al starului, acoperit cu o multime de flori albe, a fost purtat de fratii Jackson, care au folosit si de aceasta data manusile albe, preferatele fratelui lor. De-o parte si de alta a sicriului au fost asezate doua portrete imense cu Michael.

Unul dintre fratii artistului a declarat ca cei trei copii ai lui Michael, Prince, Paris si Blanket, vor strecura cateva mesaje in sicriul tatalui lor, printre care: "Tata, te iubim" sau "Ne este dor de tine".

Familia nu a dezvaluit cat a costat organizarea ceremoniei, dar presa vorbeste despre suma de un milion de dolari. Primaria orasului Glendale a anuntat ca securitatea, asigurata de un mare numar de politisti, va ajunge la 150.000 de dolari, suma ce va fi achitata de administratorii averii lui Michael.

Cavoul in care a fost depus Michael Jackson este decorat cu replici ale sculpurilor lui Michelangelo si o copie de sticla a picturii acestuia "Cina cea de taina".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod