Mike Costache, omul care a dat o sansa concursului Miss Universe Romania

Despre Bianca Elena Constantin - Miss Univers Romania 2009

Care este parcursul profesional al Biancai Elena Constantin, castigatoarea de anul trecut?


Este unul pe o continua scara ascendenta. Cred ca nicio scoala pe care si-ar fi dorit s-o urmeze nu ar fi ajutat-o intr-atat cat experientele traite in acest an. Desi este inca studenta, la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Romano – Americane, Bianca reuseste sa onoreze toate cerintele impuse de titlul pe care il detine. Este Ambasador al Fundatiei Blue Heron care acorda burse universitare pentru copiii proveniti din centrele de plasament, a devenit voluntar al Crucii Rosii Romane in proiectul Banca de Alimente si s-a implicat in foarte multe proiecte sociale.


Succesul de la Miss Universe® Romania s-a concretizat in vreun fel in ceea ce priveste cariera ei?


Fireste ca da. Sa nu uitam ca participarea la Miss Universe® i-a adus contractul de imagine cu Alexia Designs, companie multinationala, specializata in crearea si fabicarea de tinute de gala. Bianca zboara o data la 2 luni, la New York, Chicago sau Londra, pentru sesiuni foto sau pentru evenimente la care brandul Alexia este prezent. Chiar saptamana viitoare va avea o noua sedinta foto cu Fadil Berisha, la New York.
Bianca a primit si cateva oferte pentru a prezenta show-uri de televiziune, insa programul de anul acesta nu i-a permis implicarea intr-un astfel de proiect. Probabil ca dupa ce va preda coroana, o vom vedea in calitate de gazda a unei emisiuni tv. Atat cariera cat si viata ei, s-au schimbat radical. Si din cate stiu ii place foarte mult noua Bianca Elena Constantin. Numai o simpla cautare pe Google cu numele ei, va va da peste 600.000 de rezultate. Cred ca este relevant…

Peste o saptamana va voi putea divulga mai multe informatii legate de un contract de imagine intre Bianca Elena Constantin si o mare firma de lenjerie din SUA.

Ati hotarat cand si unde va avea loc finala de anul acesta?


De principiu, finala nationala Miss Universe Romania 2010 se va desfasura in Studioul 3 al Televiziunii Romane, pe data de 9 iulie, in direct pe TVR 1, de la ora 21.10.
22 Februarie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod