Mike Costache, omul care a dat o sansa concursului Miss Universe Romania

Profil de participanta la Miss

Ce trebuie sa stie o fata care vrea sa se inscrie in concurs?


Fetele frumoase din tara asta trebuie sa inteleaga in primul rand ca Miss Universe® este o competitie, ca orice alt concurs sportiv. Nu venim, zambim, defilam putin prin fata camerelor si succesul este asigurat. Acest concurs nu este o joaca. Atunci cand ne raportam la Miss Universe®, trebuie sa lasam deoparte prejudecatile cu privire la concursurile de Miss din Romania. Miss Universe® nu are nicio legatura cu niciunul dintre ele. Trebuie sa inteleaga ca eforturile uriase ale unei echipe se aseaza pe umerii ei in competita finala. Degeaba ne chinuim noi pe plan national, daca reprezentanta noastra nu reuseste sa se califice macar in Top 15. Nu este suficienta frumusetea. La Miss Universe® esti analizata si studiata din toate punctele de vedere. Daca nu ai o educatie aleasa, daca nu esti o fire comunicativa, daca nu ai cultura generala, daca nu rezisti fizic si psihic pe termen lung si daca nu esti bine pregatita in acest domeniu si aici includ maniera in care atragi atentia la sesiunile foto si video, nu ai ce cauta la acest concurs.

Bianca Elena Constantin a intrunit mare parte din toate aceste conditii.
Poate timpul de pregatire, desi a fost la cel mai inalt nivel, a fost putin cam scurt, iar informatiile primite nu au avut timp sa se aseze. Dar oricum obiectivul pe 2009 a fost atins. Am reusit sa readucem Romania in cea mai importanta competitie a frumusetii.

Ce calitati trebuie sa aiba?


In primul rand sa constientizeze ca trebuie sa-si reprezinte tara la nivel mondial. Si apoi tot ce am spus mai sus. De altfel, toate informatiile necesare le sunt la dispozitie pe site-ul nostru oficial www.missuniverseromania.com

La finala nationala de anul trecut au fost invitati, in juriu, oameni importanti din toate domeniile. Acelasi lucru se va intampla si anul acesta? Ati inaintat deja propunerile?


Contam si anul acesta pe prezenta detinatoarei titlului Miss Universe® 2009, Stefania Fernandez si mai avem cativa oaspeti importanti din Statele Unite. Deocamdata nu va spun mai mult, dar va asigur ca vom pastra standardele de calitate in ceea ce priveste membrii juriului.

Sunteti un om de afaceri foarte bine cotat si, imi inchipui ca Miss Universe® Romania este, pana la coada, o afacere pentru dumneavoastra. Atunci cand ati tras linie, a fost o afacere una reusita?


Din punctul meu de vedere, da. Am investit putin mai mult decat mi-am propus sa investesc initial, dar ca orice proiect in primul an de desfasurare, important este sa iasa bine si mai putin important este investitia.
Se stie ca afacerile de succes se planifica pe termen lung. Rezultatele au fost cele asteptate, mai ales ca 2009 nu a fost deloc un an fericit din punct de vedere financiar. Dar unde am ajunge daca ne-am lasa cu totii intimidati de criza? Eu sunt un om optimist. Are si criza partile ei bune.  

Aveti in plan proiecte speciale pentru editia de anul acesta, care nu au existat anul trecut. Ma refer la pregatirea fetelor, la organizarea evenimentului?


Da, pentru anul acesta avem cateva noutati. Vom derula o serie de campanii, premergatoare evenimentului final. Sunt atat campanii cu profil social, cat si campanii dedicate in totalitate promovarii inscrierilor. Ne propunem ca incepand cu jumatatea lunii aprilie sa plecam si in caravana, pentru a da posibilitatea cat mai multor fete sa se inscrie si pentru a ne usura si noua munca, la preselectia finala, care se va desfasura la finele lunii iunie.

In paralel cu aceastea se vor derula cateva proiecte ce le au ca protagoniste pe castigatoarele de anul trecut.
Va asigur ca va vom tine la curent cu tot ceea ce avem de gand sa facem.

Sunteti la al doilea an de concurs. Pana unde vreti sa ajungeti cu Miss Universe® Romania?


E cam devreme sa-mi adresati aceasta intrebare… Pe termen lung mi-am fixat doua mari obiective: sa aduc coroana Miss Universe® in Romania si sa aduc concursul Miss Universe® la Bucuresti. Am in minte cateva cuvinte care ma obsedeaza: "Doamnelor si domnilor bun gasit la Miss Universe®! in direct din Bucuresti Romania, numai la NBC!". Dupa cum bine stiti cel care face inceputul de emisiune este chiar Donald Trump. Daca reusesc sa-l fac pe Trump sa ajunga in studioul de inregistrari pentru a spune fraza asta, restul e un mizilic…
22 Februarie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod