Michelle Obama, pe coperta Vogue, in martie

Admirata de Vogue inca din timpul campaniei electorale


Vogue este cea mai importanta revista de moda din SUA, astfel incat aparitia unei femei de culoare pe coperta sa spune multe despre modul in care editorii publicatiei vad noua administratie, cred  expertii mai mult sau mai putin carcotasi din industria modei. 

Inca din timpul campaniei electorale, editorii de la Vogue au comentat in termeni admirativi toaletele lui Michelle Obama, dar au fost de-a dreptul entuziasmati de cele purtate de ea cu ocazia investirii in functie a lui noului presedinte. Este vorba despre rochiile create de Isabel Toledo, Jason Wu si Narciso Rodriguez, designeri mai “discreti”. 

“Alegerile ei vestimentare proiecteaza o atitudine simpla, verticala, moderna.
Respinge astfel ideea ridicola ca o Prima Doamna trebuie sa se imbrace intr-o uniforma standard, dictata de protocolul de la Casa Alba. Ma inspira s-o vad atat de senina si sigura de stilul ei personal”,
  declara Anna Wintour, unul dintre cei mai temuti editori de la Vogue.  

Barack, coperta la “Vanity Fair”, numai in camasa


Si, pentru a convinge chiar si pe cei mai conservatori americani ca imaginea administratiei americane va fi serios schimbata de familia Obama, Barack se afla luna aceasta, imbracat doar in camasa, pe coperta revistei Vanity Fair  . Poza il arata pe noul presedinte american fara jacheta costumului, desi poarta cravata.

Cum era de asteptat, Barack a scandalizat sustinatorii “protocolului” specific Casei Albe, dar mult mai multi au fost cei care i-au apreciat noua imagine.

Un articol de Sabina Nicolae

Cellules

Primul tau aparat de vacuum masaj portabil! Scapa de celulita si tonifica-ti pielea fara vizite costisitoare la saloane de infrumusetare.
199,00
TVA Inclus
12 Februarie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod