Tapinarii: "Ne-am saturat ca dragostea sa fie vanduta la taraba"

Aceasta este premisa de la care au plecat cei doi artisti, acum 8 ani, cand au inceput un proiect Anti-Valentine's Day. An dupa an evenimentul a luat amploare si a devenit, incet, incet o traditie.
Aceasta este premisa de la care au plecat cei doi artisti, acum 8 ani, cand au inceput un proiect Anti-Valentine's Day. An dupa an evenimentul a luat amploare si a devenit, incet, incet o traditie. Acum, oricare dintre noi se asteapta ca in preajma lui 14 februarie, trupa Tapinarii sa militeze Anti-Valentine's. Si nu se insala. Astazi, Adrian Tanase si Cosmin Covei isi incep turneul si pot fi ascultati la Brasov, in Club Bavaria.

Au fost primii care au iesit pe piata cu asa ceva si, dupa cum singuri declara, nu le merge rau deloc. "Anul trecut am vandut 400 de bilete, numai la Cluj", spune Adrian Tanase (voce subtire si chitara).

Dar cum a inceput totul...


Am inceput in 2002, asadar acesta este al 8 - lea an in care realizam acest turneu care a devenit o traditie. Ne-am saturat ca dragostea sa fie vanduta la taraba.
Dragostea inseamna mai mult decat inimioarele de plus pe care le poti cumpara de la taraba din colt. Ne-am saturat sa vedem cum unii dintre noi profita de un sentiment si-l transforma intr-un act comercial. Pe de alta parte, nu suport aceste sarbatori imprumutate, vezi Halloween. Daca tot vrem sa ne iubim, macar sa o facem romaneste. Avem si noi Dragobetele.

Sunt totusi trupe care canta Pro...


Personal, nu-mi place cum procedeaza alti artisti, care aleg sa sustina tot soiul de concerte cu ocazia acestei zilei, profitand de faptul ca astfel vor atrage femeile. Se stie ca 60% dintre romani sunt femei si atunci vin si canta pentru ele, ca sunt mai romantice si se uita la telenovele.
Rezultatul este sigur cel scontat, pentru ca femeile sunt mai romantice.

Ce se va intampla anul acesta...


Turneul de anul acesta incepe pe 12 februarie cu Brasovul. Pe 13 februarie o sa fim la Cluj, in Irish & Music Pub, pentru ca ziua de 14 februarie sa ne prinda in Bucuresti, la Club A, cu incepere de la ora 19.00. Turneul se va termina la Constanta, duminica, in Club Doors. Alaturi de noi, in acest turneu, va fi Marius Matache "Make", binecunoscut de la Academia de Teatru.

Cine vine la acest gen de concerte...


La acest gen de concerte Tapinarii, dar si la celelalte, vin copii isteti, elevi, studenti. Se distreaza pentru ca noi impartim, in timpul concertului, certificate de divort, fictive, bineinteles.
O data iesiti de la concert, ei se impaca. Apropo de public, mi s-a intamplat sa ma intalnesc cu oamenii care veneau in trecut la concertele noastre si care mi-au spus ca acum sunt depasiti, nu mai pot veni.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod