La cumparaturi, prin lume

Barbatii spun ca suntem innebunite dupa cumparaturi si trebuie sa recunoastem ca nu sunt departe de adevar. Putine femei se plang de mersul prin magazine, majoritatea considerand aceasta activitate una dintre cele mai bune modalitati de rasfat si relaxare.

Barbatii spun ca suntem innebunite dupa cumparaturi si trebuie sa recunoastem ca nu sunt departe de adevar. Putine femei se plang de mersul prin magazine, majoritatea considerand aceasta activitate una dintre cele mai bune modalitati de rasfat si relaxare.

Atunci cand vizitezi o tara straina, tentatia magazinelor este cu atat mai mare, mai ales pentru ca esti in vacanta si vrei sa te simti excelent.

In plus, nu vei avea de aratat prietenelor doar fotografii, ci o adevarata garderoba, martora a locurilor prin care ai trecut.

Iti prezint in continuare cele mai renumite orase din lume pentru cumparaturi si magazinele pe care nu trebuie sa le ratezi daca esti pasionata de shopping.

Daca ajungi in Danemarca...


Copenhaga, capitala Danemarcai, iti ofera o zona comerciala in care circulatia este interzisa. Stroget, inaugurata in 1962, este cea mai cunoscuta strada pentru shopping.
Aici este locul ideal pentru a achizitiona creatii ale designerilor renumiti la nivel mondial.

De fapt, Stroget este alcatuita din patru strazi paralele, potrivit site-ului copenhagen.com.  De-a lungul acestor strazi, se intind, pe o parte si pe alta, magazine variate, cafenele si restaurante. Daca ai copii, le poti cumpara de la Stroget cateva jocuri Lego, cel mai important brand danez.

In afara de tango si masaje thailandeze...


Daca ajungi in Argentina, mai exact la Buenos Aires, si vrei sa iti achizitionezi cateva haine de firma mergi la Palermo Soho.

In Bangkok, Thailanda, destinata ta de shopping va fi cartierul Siam, care gazduieste atat mall-uri uriase, cat si buticuri minuscule.
Daca te tin bateriile, mergi intr-o piata organizata in weekend.

Gasesti aici, in cele 9.000 de standuri organizate tematic, tot ce vrei, de la haine vintage, pana la animale de companie si condimente, dupa cum arata site-ul Forbestraveler.com.

Nu doar tehnologie...


Aceeasi publicatie iti recomanda, daca ajungi in capitala Japoniei, Tokyo, sa vizitezi cartierul Shibuya. Pentru a nu te rataci in imensitatea de strazi si labirinte, inarmeaza-te cu o harta si croieste-ti drum spre lantul local de magazine Beam si mall-urile Parco 1, 2 si 3.

Gasesti aici mici magazine propunand spre vanzare creatiile marilor designeri, dar si cafenele si restaurante, pentru a face o mica pauza.

"Petit taxi" si...


In cazul in care te pasioneaza shoppingul tocmai pentru ca iti ofera posibilitatea sa faci descoperiri si achizitii originale, mergi in Maroc. Aici, toate preturile sunt negociabile, mai putin cele din magazinele care specifica preturi fixe. Negotul este un cult pentru marocani si de aceea gasesti aici numerose souke, buticuri din care poti cumpara aproape orice obiect artizanal, bijuterii din aur si os.

Evita antichitatile foarte scumpe sau copiile marilor marci (Lacoste, Rolex etc.). Invata sa negociezi, fii calma si viziteaza mai multe buticuri pentru a-ti face o idee despre pret, te sfatuieste site-ul 3wkom.net.


 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anamaria pe 26 Oct 2008, 14:20
    cumparaturi in Londra

    Harrods e prea de fitze si prea scump. Mai bine va duceti pe Oxford street si Regent street, o luati de la Picadilly circus pana la Oxford Circus pe jos si veti gasi magazine pt toate gusturile si buzunarele.

    0
    0

  • Lysa_micuta pe 24 Oct 2008, 10:12
    cumparaturi

    Ma mir ca nu ati pomenit nimic de Barcelona!Tocmai m-am intors de doua saptamani si nu am facut in viata mea cumparaturi cu mai multa placere!

    0
    0

  • gogacristina2007 pe 24 Oct 2008, 08:28
    concursul

    cu bulinele pe ce criteriu sa cistiga ,deoarece colectioneze buline si degeaba

    0
    0

  • Halmi Andreea-Maria pe 23 Oct 2008, 23:02
    La cumparaturi

    si mie imi place foarte mult sa merg la cumparaturi dar nu prea am multa vreme. ma bucur pentru femeile care au vreme sa mearga. eu cand ma duc uit de mine si vizitez tot ce imi place. ma rasfat

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod