In "Yes Man", Jim Carrey spune mereu "Da"

Cum ar fi daca ai spune "Da" oricarei provocari pe care ti-o aduce viata? Ei bine, exact asta a facut personajul principal al productiei cinematografice "Yes Man", interpretat de Jim Carrey...

Cum ar fi daca ai spune "Da" oricarei provocari pe care ti-o aduce viata? Ei bine, exact asta a facut personajul principal al productiei cinematografice "Yes Man", interpretat de Jim Carrey...

Povestea filmului incepe de la cartea semnata de Danny Wallace - acesta, dupa ce a fost parasit de iubita, a decis ca este timpul sa se distreze si sa uite de responsabilitati. Treptat, a incetat sa mai raspunda la telefoanele prietenilor si sa onoreze invitatiile primite. Tot ce isi dorea era sa se distreze singur.



Astfel, incet-incet, s-a transformat in domnul "Nu". Totul s-a schimbat in momentul in care a purtat o conversatie intamplatoare intr-un autobuz londonez. "Cineva mi-a spus: 'Ar trebui sa spuneti 'Da' mai des.'". De aici si subiectul cartii, iar mai tarziu, subiectul filmului in care Jim Carrey joaca rolul lui Carl Allen, personajul care va trece dintr-o extrema in cealalta.

Carl este un individ cu o viata extrem de solitara si rigida. Rutina ii conduce viata si, "daca nu respinge cererile de creditare la banca unde lucreaza, refuza invitatiile prietenilor sai, preferand sa-si petreaca serile uitandu-se la televizor, singur pe canapea.
A devenit, cu adevarat, un 'No man'."
, spun cei de la Cinemagia.ro.

Au trecut trei ani de cand nu a mai vorbit cu niciun prieten si asta numai pentru ca a fost parasit de iubita. Singurul beneficiu pe care i-l aduce aceasta atitudine este la serviciu, unde ii e mult mai usor sa refuze cererile de imprumut ale clientilor. Nu il intereseaza absolut nimic, iar eforturile disperate ale sefului sau de a-si face prieteni il lasa rece.

Lucrurile se schimba in momentul in care Carl participa la un seminar motivational de "schimbare a vietii", condus de un guru in domeniu, care ii indeamna pe cei prezenti sa spuna intotdeauna "Da".
Circumspect la inceput, Carl decide in ultima instanta sa accepte jocul. O sa spuna in permanenta "Da". In plus, in viata sa apare Renee Allison (rol interpretat de actrita Zooey Deschanel). Cum va reusi Carl sa faca fata provocarilor?...

"Am citit cu atentie scenariul si cartea lui Danny si am constatat cu surprindere ca Danny insusi a aplicat aceasta filozofie, o perioada de timp.", a declarat regizorul filmului, Peyton Reed, citat de Cinemagia.ro.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ami4love pe 27 Ian 2010, 13:10
    Bună, eu sunt Ami!

    Bună, eu sunt Ami! Vă rugăm să how are you! Sper sa fie bine şi în perfectă condiţie de health.I a trecut prin profilul dvs. şi am citit-o şi a luat intersest în ea, vă rog, dacă nu i mintea va vrea sa-mi scrieti pe acest ID-ul (amihaji33@yahoo.co.uk) Sper să aud de la tine în curând, şi voi fi de aşteptare pentru dumneavoastră de mail pentru ca am ceva foarte important să se să vă spun. O mulţime de dragoste Mis Ami Haji!

    0
    0

  • alicialive pe 28 Mar 2009, 14:07
    Hello

    Salut Numele meu este Alicia am vazut azi la profilul dvs. (www.eva.ro) a devenit intrested in tine, de asemenea, i se va dori să ştiu de tine mai mult, şi dacă i se va dont minte ca tine, pentru a trimite un e-mail pentru a-mi adresa de e-mail ca sa ma pot da-mi o poza pentru dumneavoastră să ştie cine i-mi este am.Here adresa de e-mail (aliciasamuel9@yahoo.com) cred că ne putem muta de aici! Sunt de aşteptare pentru dvs. de mail pentru a-mi adresa de e-mail above.Alicia. (Amintiţi-vă de la distanţă sau de culoare nu chiar nu contează vârsta difrent noastre, pentru că am ceva foarte important să-i spuneţi tine, dar iubesc foarte mult în materie de viaţă), vă rugăm să contactaţi mewiththis e-mailaddress (aliciasamuel9@yahoo.com) > swap Hello My name is Alicia i saw your profile today at (www.eva.ro) became intrested in you,i will also like to know you the more,and if you dont mind i will like you to send an email to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am.Here is my email address (aliciasamuel9@yahoo.com) believe we can move from here!I am waiting for your mail to my email address above.Alicia.(Remeber the distance or colour does not matter even our age difrent because i have something very IMPORTANT to tell you,but love matters alot in life) please contact mewiththis e-mailaddress(aliciasamuel9@yahoo.com)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod