In "Yes Man", Jim Carrey spune mereu "Da"

In anul 1997, Jim Carrey juca in filmul "Liar Liar". Aici interpreta rolul unui avocat care descopera la un moment dat faptul ca nu poate minti. Acum este "Omul Da", un functionar de banca ce nu poate spune "Nu". "Daca acest film ar fi fost realizat putin mai tarziu si ar fi beneficiat de efectele crizei, s-ar fi putut transforma intr-un documentar-drama.", spune criticul de film Roger Ebert.

"Dupa ce am vazut acest film, am ajuns la doua concluzii. 1.
Jim Carrey a incercat in mod eroic sa mentina filmul pe linia de plutire si reuseste sa faca asta cu succes. 2. Nu este nicio noutate ca Zooey Deschanel este o actrita splendida, de o frumusete izbitoare, insa este primul ei film care merita."
, a continuat criticul.

"E o premisa cat se poate de ofertanta pentru un film faptul ca personajul principal decide, intr-un anumit moment al vietii sale, sa zica 'Da!' la tot ce i se propune, indiferent cat de ridicol, periculos, incitant sau nebunesc ar fi, si asta numai pentru a iesi dintr-o rutina apasatoare.


Desi scenaristii Andrew Mogel, Jarrad Paul si Nicholas Stoller au gasit un subiect bun, modul in care il trateaza face povestea cam fara sare si piper.
Lungita obositor pe alocuri, cu poante rasuflate si ironii deseori ieftine, 'Yes Man - Un cuvant poate schimba totul', in regia lui Peyton Reed, il are in distributie pe Jim Carrey, pe care il gasim... asa cum il stim.

Per ansamblu, fara sa ne faca sa radem peste masura, filmul amuza totusi, iar fanii lui Jim Carrey se vor bucura sa-l revada intr-o productie in care actorul face din nou uz de tot repertoriul sau de mimici.", concluzioneaza Gloria Sauciuc, redactor-sef Cinemagia.ro.

Pentru a-ti face o imagine mai clara despre filmul "Yes Man", te invitam sa vizionezi trailer-ul acestuia:



 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ami4love pe 27 Ian 2010, 13:10
    Bună, eu sunt Ami!

    Bună, eu sunt Ami! Vă rugăm să how are you! Sper sa fie bine şi în perfectă condiţie de health.I a trecut prin profilul dvs. şi am citit-o şi a luat intersest în ea, vă rog, dacă nu i mintea va vrea sa-mi scrieti pe acest ID-ul (amihaji33@yahoo.co.uk) Sper să aud de la tine în curând, şi voi fi de aşteptare pentru dumneavoastră de mail pentru ca am ceva foarte important să se să vă spun. O mulţime de dragoste Mis Ami Haji!

    0
    0

  • alicialive pe 28 Mar 2009, 14:07
    Hello

    Salut Numele meu este Alicia am vazut azi la profilul dvs. (www.eva.ro) a devenit intrested in tine, de asemenea, i se va dori să ştiu de tine mai mult, şi dacă i se va dont minte ca tine, pentru a trimite un e-mail pentru a-mi adresa de e-mail ca sa ma pot da-mi o poza pentru dumneavoastră să ştie cine i-mi este am.Here adresa de e-mail (aliciasamuel9@yahoo.com) cred că ne putem muta de aici! Sunt de aşteptare pentru dvs. de mail pentru a-mi adresa de e-mail above.Alicia. (Amintiţi-vă de la distanţă sau de culoare nu chiar nu contează vârsta difrent noastre, pentru că am ceva foarte important să-i spuneţi tine, dar iubesc foarte mult în materie de viaţă), vă rugăm să contactaţi mewiththis e-mailaddress (aliciasamuel9@yahoo.com) > swap Hello My name is Alicia i saw your profile today at (www.eva.ro) became intrested in you,i will also like to know you the more,and if you dont mind i will like you to send an email to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am.Here is my email address (aliciasamuel9@yahoo.com) believe we can move from here!I am waiting for your mail to my email address above.Alicia.(Remeber the distance or colour does not matter even our age difrent because i have something very IMPORTANT to tell you,but love matters alot in life) please contact mewiththis e-mailaddress(aliciasamuel9@yahoo.com)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod