Gustavo Russo, celebrul dansator de tango, vine in Romania

Gustavo Russo, cel mai mare dansator de tango din lume, va sustine pe 1 aprilie un spectacol-evenimet pe scena Salii Palatului. Nu va fi singur. Odata cu el, pe scena vor urca 20 de artisti de exceptie - dansatori, muzicieni si cantareti - parte integranta a faimoasei serii de spectacole "Tango Seduccion".
Gustavo Russo, cel mai mare dansator de tango din lume, va sustine pe 1 aprilie un spectacol-evenimet pe scena Salii Palatului.

Nu va fi singur. Odata cu el, pe scena vor urca 20 de artisti de exceptie - dansatori, muzicieni si cantareti - parte integranta a faimoasei serii de spectacole "Tango  Seduccion".

Fascinanta istorie a tangoului este dezvaluita, timp de 2 ore, intr-un mod inedit, original prin imbinarea teatrala a tangoului traditional cu baletul clasic si cu dansul contemporan. Datorita faptului ca "Tango Seduccion" face parte din categoria evenimentelor de inalta clasa, promovand un stil de dans originar din Argentina, spectacolul va fi sub auspiciile Ambasadei Republicii Argentina.

Inainte de a pasi pentru prima data pe pamant romanesc, Gustavo Russo a acceptat sa acorde un interviu, in exclusivitate pentru EVA.



Povesteste-ne mai mult despre show-ul pe care il vei avea la Bucuresti. De ce "Tango Seduccion" si care este tema abordata?


Tangoul este o muzica si un dans a caror putere seduce indiferent de constructia umana a unei persoane. Toti traim macar odata sentimentul de iubire, de gelozie sau de fericire... Ei bine, de aceea cred ca toti putem intelege tangoul.

Am creat un show care sa seduca, prin puterea muzicii, si prin cea de exprimare pe scena, prin dans, adica prin tangoul argentinian. Am creat un concept de tango integrat, respectiv cei mai buni dansatori de tango din lume in cel mai inedit concept coregrafic si pe cea mai pasionala muzica.
Asta este cheia succesului pentru "Tango Seduccion".

"Detinem cheia succesului"

Cum a fost primit in celelalte tari conceptul "Tango Seduccion"?


Asa cum spuneam, detinem cheia succesului! Nu este o apreciere personala, ci este feed-back-ul primit prin intermediul presei si prin reactia publicului din toate tarile in care am dus si prezentat acest spectacol.

Au fost uimiti, incantati si sedusi. In multe vom reveni chiar cu acelasi spectacol, pentru ca exista multi oameni care mai doresc sa retraiasca momentele seductiei din "Tango Seduccion".


Sa vii in Romania a fost alegerea ta sau ai fost invitat?


In Romania am fost invitati de catre compania Amphitrion. M-a bucurat enorm invitatia, mai ales ca Romania este o tara de orginte latina.

Ce asteptari ai de la publicul din Romania?


In primul rand, imi doresc si sunt convins ca si publicul roman va primi cu aceeasi caldura acest spectacol. Vreau sa traiasca alaturi de noi cele mai pasionale, senzuale si unice momente pe parcursul acestui spectacol. Pentru noi, aceasta este cea mai mare bucurie - sa vedem ca cei din sala traiesc alaturi de noi toate sentimentele pe care le induce tangoul!
19 Martie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod