Chelsea Clinton face nunta de 2 milioane de dolari

Cel mai asteptat eveniment al anului in showbiz-ul american se apropie... Sambata, 31 iulie, Chelsea Clinton, singurul copil al fostului presedinte american - Bill Clinton, si al actualului secretarului de Stat - Hillary Clinton, se casatoreste.
Cel mai asteptat eveniment al anului in showbiz-ul american se apropie... Sambata, 31 iulie, Chelsea Clinton, singurul copil al fostului presedinte american - Bill Clinton, si al actualului secretarului de Stat - Hillary Clinton, se casatoreste. Alesul este Marc Mezvinsky, prieten din copilarie al miresei, care acum... "face cariera" pe Wall Street, fiind un prosper bancher.

Asa cum era de asteptat, pregatirile grandioase si glamuroase, in acelasi timp, sunt tinute strict secret, insa acest lucru nu inseamna ca presa din strainatate nu a reusit sa afle cateva dintre ele. De exemplu, revista People afirma ca mireasa are de ales intre o creatie semnata Oscar de la Renta si Vera Wang.

Mai mult decat atat, presa din strainatate a aflat ca petrecerea va avea loc la Rhinebeck, pe o proprietate fastuoasa din apropierea raului Hudson, la doua ore de New York, in care vor avea loc cei peste 400 de invitati. Ca tot a venit vorba despre oamenii care vor participa la ceremonie, trebuie spus ca Chelsea a fost extrem de selectiva atunci cand a intocmit lista. Tanara de 30 de ani a specificat foarte clar ca doreste sa-i fie alaturi oameni care o cunosc personal, oameni dragi ei, nu personalitati care ii stiu parintii. Acelasi lucru este valabil si pentru cunoscutii ginerelui, care a facut aceeasi selectie drastica in ceea ce-i priveste pe invitati.

Printre vedetele care vor participa la eveniment se numara printre altii Ted Turner, Oprah Winfrey si Steven Spielberg. La ceremonie a fost invitat si actualul presedinte al Statelor Unite, Barack Obama, dar se pare ca acesta nu va participa.

Apropo de secretomania care se invarte in jurul acestui eveniment, reporterii de la New York Times, Sheryl Gay Stolberg si Nate Schweber, au spus ca discretia este atat de mare incat s-ar putea afla mai usor care este strategia presedintelui Afganistanului. Mai mult decat atat, cei care se ocupa efectiv de organizarea evenimentului au fost obligati sa semneze un contract de confidentialitate, iar Chelsea le-a interzis pana si parintilor ei sa vorbeasca despre acest subiect.

"Buzele mele sunt pecetluite", a declarat Hilary Clinton. "Imi este strict interzis sa vorbesc despre acest subiect si mi se pare normal, pana la urma, pentru ca este vorba despre nunta ei (n.r. fiicei sale), este un eveniment care tine strict de familie. In plus, oamenii care vor veni la nunta sunt oamenii ei dragi, oameni care o cunosc pe ea", a continuat actualul Secretat de Stat, citat de People.

Daca ar fi sa vorbim exclusiv despre detaliile acestui eveniment, am putea spune ca maestrul de ceremonii va fi Bryan Rafanelli, Jeff Leatham, directorul artistic al hotelului Four Seasons George V din Paris, se va ocupa de aranjamentele florale, iar Jimmy Vali, presedintele Vali Entertainment din Norwood, se va ocupa de muzica. La dorinta miresei, meniul va fi in mare masura vegetarian.

Care sunt costurile efective...


Cele 2 milioane de dolari vehiculate in acest caz sunt impartite cam asa, cu plusuri si minusuri... Spre exemplu, inchirierea spatiului i-a costat 200.000 de dolari, florile - 250.000 dolari, iar aprovizionarea, de care se vor ocupa trei dintre cele mai importante firme de catering din America, va costa in jur de 750.000 de dolari.

Pentru aranjamentele florale, mirii vor scoate din buzunar in jur de 250.000 de dolari, iar muzica inseamna inca 40.000 de dolari. Important de specificat aici este faptul ca invitata de onoare la acest eveniment este nimeni alta decat Barbra Streisand.

Rochia de mireasa va costa 15.000 de dolari, iar luminile, fotografiile si filmarile realizate de profesionisti in domeniu ajung si ele la peste 160.000 de dolari. Dupa ce, anul trecut au fost informati printr-un e-mail ca Chelsea si Marc s-au logodit si se vor casatori in aceasta vara, acum prietenii si familia vor primi invitatii care au costat peste 50.000 de dolari. Un asa eveniment are nevoie de securitate. Ei bine, familia va scoate din buzunar nu mai putin de 30.000 de dolari pentru ca toate lumea sa se simta in siguranta. Si, lucrurile nu sunt de gluma, pentru ca deja doi jurnalisti din Norvegia au fost arestati pentru ca au fost surprinsi fotografiind locul in care va avea loc ceremonia.

Organizatorul de evenimente costa 175.000 de dolari, iar repetitiile pentru ceremonie inca 250.000 de dolari. Costul perceput de agentia de turism care se va ocupa de transportul si cazarea invitatilor nu s-a aflat inca, dar cu siguranta ca se invarte in jurul acestor sume deja prezentate.

Chelsea este foarte pretentioasa si in ceea ce priveste aspectul celor prezenti, iar acest lucru l-a simtit chiar tatal ei. Se pare ca fostul presedinte american a fost "somat" de fiica sa sa slabeasca in jur de 7 kilograme. "Este de parere ca nu sunt in forma pentru a-i face fata. Mi-a spus ieri ca daca vreau sa o conduc la altar trebuie sa arat foarte bine si mi-a sugerat sa slabesc 7 kg", a declarat Bill Clinton.

Cine este ginerele si ce are de facut?


Marc Mezvinsky este fiul fostului congressman, Edward Mezvinsky, si al fostei corespondente NBC, Marjorie Margolies, care este si membru in Congresul American. Daca reputatia lui Bill Clinton a fost patata de scandalul sexual in care a fost implicat alaturi de Monica Lewinsky, nici socrul mare nu este mai prejos, ba din contra. Acesta a fost condamnat, in 2003, la cinci ani de inchisoare dupa ce a fost acuzat de frauda si inselaciune. Din acest motiv, nu se stie inca daca va fi inclus pe lista invitatilor.

Si, pentru ca tot a venit vorba despre infidelitatile fostului presedinte american, trebuie spus ca viitorul sau ginere, Marc, va avea de suferit din aceasta cauza. Daca dupa casatorie, Marc o va insela pe Chelsea, va trebui sa-i plateasca o suma de 10 milioane de dolari. Apropiatii familiei Clinton sustin ca Chelsea a suferit foarte mult dupa ce a aflat ca tatal sau ii insala mama si de atunci nu mai are incredere in statornicia barbatilor.

"Lumea lui Chelsea s-a daramat cand a aflat ca tatal ei nu i-a fost credincios mamei sale. Ea nu a putut uita durerea si dezamagirea", a declarat o sursa pentru tabloidul National Enquirer.
28 Iulie 2010
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anca pe 29 Iul 2010, 14:50
    .

    Eu nu vad nicio suma in singurul link'ul pe care l'ati pus dvs . Cifrele alea pe care le'ati insirat acolo sunt exagerate(aberante)! Daca aveti si un alt articol/material cu care puteti dovedi ca nu dvs. ati inventat sumele astea am fi incantati sa le citim si noi. O zi buna si dvs.,doamna Voicu!

    0
    0

  • ileana.voicu pe 29 Iul 2010, 08:03
    @Anna

    Buna dimineata. Multumesc pentru comentariu, dar cred ca nu ati citit cu atentie articolul.Inca de la inceput am precizat ca informatiile au aparut in presa din strainatate. Mai mult decat atat, exista si un link catre un articol aparut in revista People, tocmai pentru a exemplifica. Asadar, documentarea a fost facuta pe presa din strainatate, singurul mijloc prin care putem afla ce se intampla. Daca aveti alte surse care sustin contrariul, am fi bucurosi sa le rasfoim. O zi buna!

    0
    0

  • anna pe 29 Iul 2010, 03:50
    nunta

    VA ROG DIN INIMA ,NU EXAGERATI CU ARTICOLUL DE MAI SUS. LOCUIESC IN AMERICA SI MULTI CA MINE AICI ,CITESC ACEST ARTICOL.ESTE NEADEVARAT CEL PUTIN 50 %. DACA NU SUNTETI IN MASURA SI NU SUNTETI LA CURENT CU NUNTA LUI CHELSEA, MACAR STATI LINISTITI SI NU INFORMATI LUMEA CU PROSTII !!!-- DE SOCRU,DE 2 MILIOANE, DE INVITATI, CA SE PARE CA NU AVETI HABAR DE CEEA CE ATI SCRIS ! ---- STIMATA DOAMNA VOICU , NU POSTATI ASEMENEA ARTICOLE, NUMAI DACA SUNTETI SIGURA CA SUNT ADEVARATE !! ACESTA DIN PACATE NU ESTE. DEZAMAGITI LUMEA ! DAR ASA E LA ROMANI !!! HAI SA SCRIEM CA ALTCEVA CE AVEM DE FACUT !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod