Michael Jackson mai are un copil?

de Ileana Voicu Ghinea, 28 Iulie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Michael Jackson mai are un copil?
O nepoata a cantaretei Diana Ross sustine ca este fiica nelegitima a Megastarului, informeaza Mediafax. Mai mult decat atat, femeia a solicitat aprobarea efectuarii unui test ADN pentru stabilirea paternitatii. Mocienne Petit Jackson spune ca Michael Jackson avea 17 ani cand a lasat-o insarcinata pe mama ei, Barbara, sora Dianei Ross.

Mocienne Petit Jackson o acuza, totodata, pe Katherine Jackson de tentativa de rapire, declarand ca mama starului american ar fi incercat sa o rapeasca, atunci cand ea avea noua ani, incercand sa apere "reputatia" cantaretului.

Potrivit declaratiilor sale, cei sapte rapitori ar fi fost ulterior asasinati.

Diagnostica la randul ei cu vitiligo, Mocienne declara ca a inceput aceasta procedura pentru a-si cere drepturile financiare care, in calitate de fiica a starului, ii revin.
In plus, femeia a solicitat si custodia celor trei copii ai lui Jackson, declarand ca-si doreste sa le ofere "o viata normala".
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • michaela pe 28 Iul 2010, 19:27
    mike

    Intamplator o cheama si JACKSON?!Eu nu cred ca MICHAEL s-ar fi culcat si cu soara DIANEI ROSS.Si din cate stiu eu la 17 ani avea o relatie de prietenie cu tatoom o'neil,cu care nu a avut relatii intime.Scrieti numai aberatii.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod