Ce fel de tata era Michael Jackson

Sase saptamani mai tarziu, parintii au aparut plini de mandrie intr-o poza impreuna cu micul Prince, acesta fiind momentul in care Debbie si-a revazut pentru prima data copilul dupa nastere, totul bine pus la punct dupa un scenariu prestabilit.
 
Mama a fost obligata sa apara in fata aparatelor foto, i s-a pus in brate copilul, au fost trase cadrele, dupa care a fost trimisa in camera de unde venise. Debbie era pur si simplu un parinte surogat si nu i s-a permis sa se implice in cresterea celui mic.
 
"Nu am vazut-o niciodata", a marturisit un fost angajat de la Neverland. "De cel mic, a continuat acesta, se ocupau sase asistente si sase guvernante, care lucrau in ture, astfel ca doua asistente medicale si doua dadace se aflau in permanenta langa el. Toti erau sub o supraveghere video permanenta, monitorizati de oamenii care se ocupau de securitatea lui Michael Jackson.

Guvernantele aveau toate o pregatire speciala. Echipa de zi era preocupata de starea fizica a copilului, iar cei din tura de noapte ii citeau si ii cantau. Ca si cum nu ar fi avut mama".

 
Una dintre guvernante a dezvaluit ca erau obligati sa masoare calitatea aerului din camera copilului la fiecare ora. "Cand il hraneam, a mai spus ea, ustensilele erau sterilizate in prealabil si aruncate imediat dupa intrebuintare. La fel se intampla si cu jucariile - erau adunate si distruse in fiecare seara pentru a fi inlocuite a doua zi dimineata".
 

"Blanket" sau capacitatea lui Michael de a fi tata

 
Dupa noua luni de la nastere, Debbie a anuntat ca era insarcinata cu un al doilea "cadou" pentru Michael. In schimb, cadoul lui pentru ea s-a ridicat la mai multe milioane de dolari, adica o casa in Los Angeles unde s-a mutat impreuna cu cei doi caini.
 
In aprilie 1998 s-a nascut fetita - Katherine Michael Jackson.

Anul urmator, Debbie a cerut divortul la care el consimtise deja, fara sa puna intrebari, finalizat pe baza unei intelegeri financiare de ordinul milioanelor de dolari.
 
In 2002, a fost gasita o noua mama surogat, identitatea ei fiind pastrata in cel mai mare secret, si care i-a daruit un al doilea baiat, Prince Michael II. Micutul a fost poreclit "Blanket", intr-un amestec de iubire si grija parinteasca, dupa cum a explicat starul. Este vorba chiar de acel copil in varsta de noua luni pe care Michael, intr-o stare de surescitare, l-a scos sa-l arate multimii peste balustrada balconului unui hotel din Berlin. Incidentul a dat nastere la numeroase speculatii de-a lungul si de-a latul mapamondului, legate de echilibrul sau emotional si capacitatea de a fi tata. In fata atacurilor din toate partile, el si-a cerut scuze pentru comportament si a pus totul pe seama imboldului de moment.

Elizabeth Taylor, devotata sa prietena, i-a spus sa nu se impacienteze.

"Nu-i lua in seama, l-a linistit ea, fii mandru de modul in care iti cresti copiii. Dumnezeu stie ca eu, una, sunt".
 

Martin Bashir: "Tulburat, infantil si obsesiv"

 
Probabil insa ca publicul si-a regasit sentimentele exprimate in documentarul deloc elogios realizat de jurnalistul Martin Bashir, care a locuit opt luni alaturi de Michael. Despre micuti, Bashir a notat: "Cei trei copii au restrictii. Sunt superprotejati".
 
Despre Michael a spus ca este "tulburat, infantil si obsedat de propria persoana", imagine deloc in concordanta cu imaginea unui tata ideal. Curios insa, Michael tocmai asa vroia sa apara, din cauza numeroaselor zvonuri legate de pedofilia sa si legaturile indoielnice cu baieti minori. Contextul a fost ca un catalizator pentru schimbarea sa.
Lumea showului a reprezentat intotdeauna o prioritate pentru Michael, dar acuzatiile la adresa lui erau aproape sa-i ruineze cariera.

In acel moment a fost obligat sa sa analizeze pe sine si sa descopere ce vrea cu adevarat.
 
A decis ca pentru el cresterea copiilor va fi principala preocupare, iar educarea lor marea sa pasiune. Parintii lui, Joseph si Katherine Jackson, au facut o vizita la Neverland pentru a vedea cum sunt crescuti nepotii lor, precum si progresele inregistrate de Michael. Micutul "Blanket" parea fericit,  iar cei mari, Prince Michael si Paris, erau stralucitori, increzatori si afectuosi. Se rugau inainte de masa, erau politiciosi, seriosi si amuzanti. (Citește continuarea în pagina următoare...)
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ank pe 10 Oct 2009, 13:58
    Pacat :( :-

    Asa e, niciodata nu e prea tarziu;si totusi ar fi fost mult mai frumos, in special pentru Michael, sa se fi vorbit frumos despre el cand era inca in viata,dar si acum e destul de bine sa i se refaca imaginea si sa fie iubit de cat mai multi oameni, asa cum a meritat de la inceput si pentru totdeauna. Insa, desi genii sau legende vor mai exista, nu cred sa mai fie vreo una asa de generoasa si de iubitoare si de nevinovata ca Michael.Pacat ca s-a stins "Like A Comet/Blazing 'Cross The Evening Sky/Like A Rainbow/Fading In The Twinkling Of An Eye/Like A Castle/Built Upon A Sandy Beach" GONE TOO SOON. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa aiba grija de copii lui la care tinea atata.

    1
    0

  • flavia pe 29 Iul 2009, 18:04
    mj

    aveti dreptate, dar niciodata nu e prea tarziu, si e bine macar ca acum oamenii il iubesc ptr ce a fost intradevar, un om ca toti ceilalti in fond, dar cu un talent inascut, pe care nimeni nu il mai avea. si sincer acum, cand a murit elvis asa se zicea si atunci ca nimeni nu il va depasi si a venit MJ si l'a depasit asa ca e probabil sa apara acum o noua stea si sper sa existe aceasta stea. MJ, condoleante familiei, chiar daca numai copiilor,mamei lui si lui janet le pasa intradevar de el.D'zeu sa il binecuvanteze.

    1
    0

  • alexandra pe 23 Iul 2009, 19:25
    The King Of Pop Michael Jackson

    De ce trebuie sa zica toata lumea acum dupa ce a murit toate lucrurile acestea .Cat a trait a fost facut in toate felurile.Nimeni nu ia multumit vreo-data pentru ce nea dat . Pacat ca a murit ,poate ca acum va fi lasat in pace.Pacat ca nimeni na stiut sal aprecieze pentru cat bine a facut .Sper care oameni care zic lucrurile acestea sa no mai faca.Acum ca a murit a scapat de viata asta de pe pamant .Pacat ca a ajutat atatia oameni dar pe el nu la ajutat nimeni.Imi pare rau pentru copii lui ,cred ca no sai mai iubeasca nimeni la fel de mult ca el.Cred ca de unde este el acum va avea grija de copiii sai.Pacat ca a murit UNICUL REGE AL MUZICI POP MICHAEL JACKSON.

    1
    0

  • 123oStacK pe 12 Iul 2009, 16:40
    michael forever

    http://www.iabada.ro/M-Jackson-didnt-die_415.html

    1
    0

  • gabrielaa17 pe 9 Iul 2009, 07:59
    michael

    Acum,deja e prea tarziu sa il ridicati in slavi!Trebuia sa il apreciati cand era in viata,acum nu trebuie decat sa fie lasat sa se odihneasca in pace!De ce nu aparea pe toate site-urile,pe toate posturile de televiziune,pe toate radiourile,de ce nu vorebeati despre el de bine cand era in timpul vietii?Atunci il vorbeati de rau..Vestile rele precum ca era pedofil repede le-ati divulgat,dar ceva de bine nimik..Acum apare peste tot.Dar acum degeaba...Am mai pierdut un rege..Acum numai aveti despre cine vorbi de rau..numai aveti o persoana atat de importanta,si care..spre deosebire de altii,era un rege,si nu regele oricui,era regele a ceea ce noi iubim,si anume regele muzicii,si nu orice muzica,era regele muzicii pop..si mai pot scrie multe,pot lungi comentariul de aici,dar ma opresc,nu vreau ca prin cuvintele mele sa jignesc pe cineva,cum ar fi alti cantareti/cantarete,deoarece ei nu au nicio vina,dar ganditi-va ca o stire cu michael jackson nu se compara cu nicio stire despre alt cantaret;)nu ma mai intind la povesti,as putea vorbi pana maine pe tema asta..

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod