Fata lui Van Damme, o tipă greu de curtat. Bianca face senzație pe Instagram!

van damme
Bianca a moștenit flexibilitatea și puterea părinților ei


În anii '90, Van Damme a căzut în capcana drogurilor, ajungând dependent de rația de 10 grame de cocaină pe zi. Se bătea cu paparazzi și era îngropat în datorii. A urmat mai multe cure de dezintoxicare și a fost diagnosticat cu tulburare biporală înainte de a scăpa de dependența de droguri.
În acest timp, fiica lui a stat în afara atenției presei până când și-a făcut apariția alături de el, în filmul "The Shepherd: Border Patrol", în care a jucat rolul fiicei personajului interpretat de Van Damme, Jacques Robideaux.

De atunci, ea a mai jucat în "Assassination Games" (2011) și "Soldiers" (2012).

În 2011, când filma pentru reality show-ul "Jean-Claude Van Damme: Behind Closed Doors", Bianca a vorbit despre cum este să ai un tată faimos. "Mi-era rușine față de mulți oameni pentru că nu doream ca ei să vadă ce viață am și cu ce probleme mă confruntam. Aveam doar câțiva prieteni foarte apropiați și atâta tot", a mărturisit ea.

Fiica lui Van Damme a ajuns să joace în filme dintr-o întâmplare: se afla pe platoul de filrmare, iar regizorul avea nevoie de un copil care să apară într-o scenă.
"S-a întâmplat așa, pur și simplu. Am făcut câteva filme cu tata, iar regizorul de la <<UFO>> m-a văzut în reality show-ul lui și m-a trecut în distribuție. Primul meu rol a fost chiar într-un film în care juca tata. Aveau nevoie de un copil, eu eram pe platou, așa că m-au luat", a povestit ea în 2012.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nae pe 14 Mai 2016, 20:40
    Negru...

    Ca sa ai picioarele atat de negre atat pe talpa cat si pe laba piciorului trebuie sa fi mers prin carbuni sau, mai probabil, sa nu te fi spalat pe picioare cu saptamanile.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod