TÂRGUL PREGĂTIRILOR DE VACANŢĂPENTRU FAMILII CU COPII MICI ŞI FOARTE MICI

- Bucureşti, 1 - 14 iunie 2015 -
Luna iunie înseamnă pentru cei mai mulţi dintre noi prima lună de vară, sfârşitul anului şcolar,  începutul vacanţei mari, prilej de bucurii pentru copii. Unde plecăm în vacanţa de vară, alături de copiii noştri? Ce vor face copiii în vacanţa mare? Ce vor citi? Cu ce se vor juca?  Unde vor descoperi copiii noştri lucruri noi, utile, practice şi foarte interesante?. Posibile răspunsuri la întrebările de mai sus le oferă o serie de expozanţi la Târgul pregătirilor de vacanţă pentru familii cu copii mici şi foarte mici.

Mai ai cateva zile pana la inchiderea celui mai tare targ de pregatiri de vacanta.
Fii pe faza si cauta cele mai noi oferte de vacanta si de petrecere la timpului liber la Târgul pregătirilor de vacanţă în magazinul Unirea Shopping Center, aripa Călăraşi, la etajul II, într-un spaţiu expoziţional inedit, de 800 m2, cu acces direct din parcare (etajul 3) sau din corpul central al magazinului. Este accesibil peste 11 ore pe zi, de la 10 până la 21.30. Doar pana duminica mai ai timp de gasit oferte minunate pentru familiile cu copii mici si foarte mici.

Vizitatorii vor putea alege oferte de turism destinate familiilor cu copii mici şi foarte mici, vor putea cumpăra jucării realizate manual, cărţi sau vor putea participa la activităţi recreative, distractiv-educative.

Printre activitățile la care puteți participa în perioada târgului se numără:

 

-       "Gradina traditionala romaneasca, spatiu neconventional pentru educatie" - 13 iunie, ora 17.00 Mini-conferinta sustinuta de doamna conf.
univ. dr. Paulina Anastasiu, Director la Gradina Botanica "D. Brandza" a Universitatii Bucuresti,

 

-       mini-conferințe despre echitație, parenting, probleme actuale în turism,

-       demonstrații diverse, pe scenă, susținute de Viva Sport Club, în fiecare sâmbătă, câte 2 ore,

-       gratuit se va putea juca tenis de masa pentru adulti si copii,

-       copiii pot avea parte gratuit de plimbari cu biciclete;

-       Maestrul Marin Predusel, artizan renumit, realizator de instrumente de suflat, va fi prezent cu demonstrații live;

-       doamne speciale, mame creatoare de frumos, vor prezenta obiecte handmade.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod