Domnisoara de onoare, soacra sau invitata? Ce sa porti cand esti invitata la o nunta?

Ne aflam in plin sezon al nuntilor, iar daca miresele isi aleg din timp rochiile, depunand foarte mult efort in acest sens, nici restul participantilor nu se pot lasa mai prejos.

Domnisoara de onoare, mama miresei sau a mirelui, chiar si invitatii trebuie sa acorde o atentie speciala tinutelor, atunci cand vine vorba despre un eveniment special, la care au confirmat cu prezenta! Vor aparea in fotografii, tinutele lor vor fi comentate de restul invitatilor si mai ales, vor trebui sa poarte tinuta aleasa pe parcursul mai multor ore... Specialistii Bella Sposa (www.bellasposa.ro) te ghideaza in acest sens!

Daca prietena ta cea mai buna te-a rugat sa-i fii domnisoara de onoare, dar nu iti asigura si tinuta pentru nunta, cel mai bine ar fi sa te sfatuiesti cu ea care va fi tematica si cromatica nuntii! Daca locatia aleasa este pretentioasa, alege rochii de seara lungi intr-o nuanta apropiata aranjamentelor florale, daca nunta se desfasoara intr-un cadru mai relaxat, la piscina sau pe marginea unui lac opteaza pentru rochite diafane, scurte.

Evita sa porti alb pentru ca nu poti concura cu mireasa, in schimb opteaza pentru nuante calde si pastelate de lila, vernil, roz trandafiriu sau portocaliu-piersica. Ca materiale, orienteaza-te catre dantela si voal cu aspect diafan si relaxat!

Fie ca esti mama mirelui sau mama miresei, nunta este un eveniment special si emotionant pentru orice parinte. Chiar daca nu ai mers la cumparaturi in ultima vreme pentru o rochie de ocazie, nu poti sa te imbraci cu ceva ce detii deja in garderoba. Discuta cu mireasa, incearca sa intelegi viziunea ei asupra acestui eveniment si cumpara-ti rochia potrivita, doar atunci cand ai inteles exact toate detaliile nuntii.
Ia in considerare detalii precum varsta, silueta si nuantele care iti vin bine. Specialistii Bella Sposa te vor sfatui in acest sens, asa incat sa iti alegi tinuta care ti se potriveste. Respecta formalitatile evenimentului, iar in acest fel tu vei fi admirata, mireasa multumita si petrecerea de nunta va fi un adevarat succes. Evita nuantele de negru sau de rosu intens, dar opteaza pentru rochii de cocktial albastru-marin, grena sau verde frunza care sunt sobre, dar totodata elegante!

Invitatii la nunta au o lejeritate mai mare in alegerea tinutelor! Doamnele trebuie totusi sa evite rochiile albe si cele negre si sa opteze pentru rochii in culori intense care sa le complimenteze personalitatea si stilul.
La showroom-ul Bella Sposa din Bd Dacia 153-155 exista o gama variata de rochii de ocazie, create special pentru acest gen de eveniment. De la rochii lungi de seara, cu croiala sirena care se muleaza armonios pe formele corpului, pana la rochii diafane cu imprimeuri indraznete sau ample cu detalii stralucitoare... ai la dispozitie o multitudine de variante care sa te poziioneze in lumina reflectoarelor. Tot ce trebuie sa faci este sa iti cunosti atuurile si sa le valorifici in asa fel incat sa fii o aparitie spectaculoasa la nunta!

Nu uita ca trebuie sa dansezi toata seara, asa ca factorul confort trebuie luat in cosiderare, totodata vei fi analizata din cap pana in picioare, asa ca este un test pe care trebuie sa il treci cu brio!
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod