Seară jazz la palat, cu Alexandra Ușurelu și...Mircea Vintilă

Pe 17 aprilie, de la orele 20:00, Alexandra Ușurelu, cunoscută pentru vocea sa caldă şi prestaţiile scenice de excepţie, prin calitatea muzicii şi a stărilor de poveste care se creează la

Pe 17 aprilie, de la orele 20:00, Alexandra Ușurelu, cunoscută pentru vocea sa caldă şi prestaţiile scenice de excepţie, prin calitatea muzicii şi a stărilor de poveste care se creează la fiecare concert al său, va transforma scena Palatului Ghika într-un Eden al muzicii bune. Concertul va avea un decor cu totul special şi va fi însoţit de videoproiectii şi lumini, nelipsind nici invitaţii surpriză, printre care se numără şi Mircea Vintilă, alături de care solista a înregistrat noul single, ”Ceva se întâmplă cu noi”.

alexandra usurelu mircea vintila

UPDATE: a fost confirmat și numele celui de-al doilea invitat surpriză, ce va urca pe scenă alături de Alexandra Ușurelu - este vorba de Cornel Ilie, solistul trupei Vunk.

------

”Toată muzica ce se asculta şi cânta la mine acasă în copilărie, se leagă de acest domn şi de cântecele sale.

Ca şi mine, cu sigurantă sunt mulţi dintre voi cărora li se luminează chipul când aud numele de Mircea Vintilă, acest povestitor care "oxigenează sufletul", după cum spunea Mircea Rusu.

"Un veritabil material didactic pe două picioare pe care se poate preda despre dragostea dintre oameni, de unde vine şi ce face ea. (...) unul din dascălii de suflet şi simţire."” a spus Alexandra Uşurelu.

Într-un proiect mult aşteptat, alături de compozitorul şi producătorul Bobby Stoica (ex-Voltaj), pianistul argentinian Mariano Castro, ce are două nominalizări la premiile Latin Grammy împreună cu trupa să Narcotango, de succes mondial, Adrian Flautistu, un contrabasist rafinat care a colaborat cu nume celebre din lumea jazz-ului şi a muzicii pop, şi apreciatul percuţionist Dan Incrosnatu, Alexandra, numită de către Andreea Marin Norah Jones a Romaniei”, îi invită pe ascultători într-o lume paralelă.

În cadrul concertului susţinut, Alexandra va lansa oficial piesa „Ceva se întâmplă cu noi” (muzică şi versuri Bobby Stoica), un cântec cald însoţit de un clip pe măsură, filmat în Brazilia, în statul Bahia.

Videoclipul a fost realizat în mijlocul unei comunităţi de oameni simpli, care trăiesc în armonie cu natură, oameni frumoşi la vederea cărora ne aducem aminte că "nu avem nevoie de foarte multe pentru a fi fericiţi".

Cântecul „Ceva se întâmplă cu noi” aduce în atenţie nişte adevăruri despre noi toţi, şi anume cât de mult ne schimbăm şi ne îndepărtăm de sufletul nostru atunci când uităm să iubim, acaparaţi de rutină vieţii cotidiene, şi cât de mult avem de câştigat atunci când ne hotărâm să o luăm de la capăt.

„Gradina noastră, în care îi invităm cu mult drag pe spectatori, va aduce o parte din atmosferă locurilor în care am filmat videoclipul pentru cântecul "Ceva se întâmplă cu noi".

De la costume, decor şi până la videoproiectiile ce vor fi prezentate, toate elementele spectacolului îi vor purta pe oamenii din faţa noastră într-o lume idilică, cu parfum colonial, o lume a unor suflete încă nepoluate", declară Alexandra Usurelu.

Alexandra Usurelu şi Mircea Vintilă au vorbit despre colaborare şi concert săptămâna trecută, la matinalul Prima Tv, şi au prezentat piesa în prima audiţie (minutul 4).

----

Sub egida Jazz Sindicate Live Sessions, concertul Alexandra Uşurelu va fi urmat de un recital Pascal Moods (Nicolas Simion si Florin Romanescu). Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro.

ioana-turcu
ioana-turcu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod