Hai la teatru: 5 spectacole de văzut la Mignon

Mignon este locul unde teatrul se întâlneşte cu tine, spectatorul, în aşteptarea regăsirii. Pentru luna aprilie, cochetul loc de pe Hristov Botev are agenda plină cu spectacole, fie premiere

Mignon este locul unde teatrul se întâlneşte cu tine, spectatorul, în aşteptarea regăsirii. Pentru luna aprilie, cochetul loc de pe Hristov Botev are agenda plină cu spectacole, fie premiere așteptate cu emoție sau piese deja ajunse în inima iubitorilor de frumos. Noi am făcut o selecție de 5 evenimente de văzut in perioada urmatoare, insă le găsiți pe toate pe www.iabilet.ro, unde vă puteți cumpăra bilete in format electronic.

madalina anea paul diaconescu tu esti eu

----

Mă tot duc de William Shakespeare

...jucat în francezăƒ, românムși italianムla Paris, Bucureşti, Milano, Laussane sau Bruxelles a€“ pentru a numi doar câteva dintre scenele lumii unde a fost prezentat, spectacolul Oanei Pellea și a lui Mihai Gruia Sandu e un adevărat DAR pentru sufletul fiecărui spectator.

O oră și jumătate în care cei doi, ascunşi sub nasurile de clovn, arată lumii că singură speranța rămâne evadarea în vis și dragoste...

ma tot duc


---
Midnight chat with Sylvia Plath

”Midnight chat with Sylvia Plath” este un performance teatral care îsi propune să exploreze universul scriitoarei Sylvia Plath, transportându-l în lumea artei contemporane prin teatru, dans, muzică, video. Scriitoarea a fost considerată o ”Marylin Monroe a literaturii americane” şi totodată, unul dintre cele mai zbuciumate suflete feminine ale secolului 20. Spectacolul îşi propune să aducă în faţa publicului fragmente din opera ei ( nuvele, roman, poezii ) reinterpretate astfel încât să devină valabile aici şi acum.

O încercare de a-i accesă ” spiritul ” prin intermediul operei.
Spectacolul este este construit sub forma unei şedinţe de spiritism bazată pe jurnalul intim al autoarei, în timpul căreia lucrurile iau o întorsătură neasteptată, lumea spiritelor deschizându-se pentru a devălui secrete îngropate şi intimităti neîmpărtăsite.

midnight chat mignon


---
PREMIERĂ: Tu ești eu, după "Tigrul" de Murray Schisghal

Pe 12 și 13 aprilie are loc premiera piesei ”Tu ești eu”, o adaptare in regia Ștefanei Samfira dupa poemele lui George Virgil Stoenescu și  piesa ”Tigrul”, de Murray Schisghal. Rolurile principale sunt jucate de deja celebrul cuplu de tineri actori format din Mădălina Anea si Paul Diaconescu.

tu esti eu teatrul mignon


---
Tuesday Jazz: concert Albright Workshop

Jazztrioul Albright Workshop a fost format în decembrie 2012 un atelier experimental cu scopul de de încerca noi abordăƒri în muzicăƒ.

combinムdiferite elemente de la jazz pânムla hip-hop, chiar muzicムelectronicăƒ, ceea ce face sunetul atât de dinamic, proaspăƒt, all bright pentru plăƒcerea publicului.
De se dezvoltムcu un special, pianistul jazz Alexandru Coty.

tuesday jazz mignon

---
PREMIERĂ: Pelicanul, după August Strindberg

”Pelicanul” este un spectacol despre trezire. Este un spectacol despre pierderea iluziilor.
Existăm întotdeauna între două realităti: Realitatea noastră realitatea celorlalți. dâDintre cele două realităti este un joc de manipulare, un joc de putere, în care sentimentele devin confuze, artificiale, lipsite de autenticitate. Dacă avem datoria să ne trezim să spunem adevărul, ce adevăr contează cel mult, cui?

----

Pentru cei cu pici acasă, Mignon a pregătit, sub egida MiniMinion, o selecție de piese adaptate pentru copiii mari și mici.

Programul pe luna aprilie arată cam așa:

Croitoraşul cel Viteaz | după Fraţii Grimm
Duminică | 27 aprilie | 11:00

Muzicanţii din Bremen | după Fraţii Grimm
Sâmbătă | 12 aprilie | 11:00
Sâmbătă | 26 aprilie | 11:00

Povestea lui Jester
Duminică |13 aprilie | 11:00

ioana-turcu
ioana-turcu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod