Personaje de poveste deschid oficial Christmas at The Grand Chocolate Factory

Bulevardul brandurilor de lux din România, The Grand Avenue, și JW Marriott Bucharest Grand Hotel recreează fabuloasa lume a copilăriei.
Galeria Comercială de Lux The Grand Avenue și JW Marriott Bucharest Grand Hotel deschid oficial Christmas at The Grand Chocolate Factory, unul dintre cele mai rafinate târguri de Crăciun, vineri, 5 decembrie.

Personaje care amintesc de îndrăgiții eroidin filmul “Charlie șifabrica de ciocolată” vor întâmpina oaspeții începând cu ora 19.00 și îi vor ghida prin lumea de poveste imaginată atât pentru cei mici, cât și pentru părinții lor.Creat cu scopul de a aduce la București atmosfera de sărbătoare a celebrelor târguri de iarnă din toată lumea, Christmas at The Grand Chocolate Factory își așteaptă vizitatorii cu ciocolată fină, jucării fistichii,flori cu dichis, un castel impresionant din turtă dulce,precum și vestitul vin fiert cu mirodenii(glühwein).

Deoarece ciocolata este unul dintre ingredientele nelipsite de pe masa de sărbători și unul dintre preparatele gastronomice cele mai rafinate, meniul de brunch din fiecare duminică de la JW Steakhouse Bucharest va include, la rândul său,și specialități de ciocolată, alcătuite special pentru copii.

Aceste elemente se alătură decorului unic, care reprezintă, la rândul lui, o transpunere în atmosfera de Crăciun a celebrului film “Charlie șifabrica de ciocolată”.
Christmas at The Grand Chocolate Factory se desfășoară până la data de 21 decembrie, între orele 14.00-21.00 (luni-vineri) și 11.00-21.00 (sâmbătă și duminică).

“Întreaga lună decembrie sărbătorim iarna; fie că este SfântulNicolae, fie că este Crăciunul, decembrie este perioada în care ne lăsăm imaginația mai liberă decât ori când și lăsăm copilăria să ne ia din nou în stăpânire. Am plecat de la această premisă atunci când am creat Christmas at The Grand Chocolate Factoryși am integrat acest concept în specificul The Grand Avenue și JW Marriott Bucharest Grand Hotel, ambele caracterizate prin rafinament”, a precizat Oana Mocanu, Marketing and Sales Manager The Grand.

Principalii expozanți la Christmas at The Grand Chocolate Factory sunt JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Madame Lucie, Organizația Umanitară Concordia, Fundația Adept,SOS Satele Copiilor, Clubul de Sănătate World Class,Poiana Soarelui, Asociația Ana șicopiii,Asociația Bucovinenilor, Istoriato, Flora mixt, Second Chance Romania, Handmadeart, Ikebana Style, Boromir.

Partenerul media al Christmas at The Grand Chocolate Factory este Magic FM.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod