Decizie definitivă: Radu Banciu trebuie să-i plătească Andreei Berecleanu daune de 15.000 de lei

Andreea Berecleanu a câștigat definitiv și irevocabil un proces cu Radu Banciu și B1 TV. Banciu și postul la care lucrează, B1 TV, trebuie să-i plătească în solidar despăgubiri de 15.000 de lei și să-i prezinte scuze publice Andreei Berecleanu „prin publicarea unui articol, pe cheltuială proprie, pe prima pagină a două cotidiane și în cadrul emisiunii Lumea lui Banciu”.
Andreea Berecleanu l-a dat în judecată pe Banciu și postul B1 TV în 2012, după ce acesta a afirmat în cadrul emisiunii sale că „Andreea Berecleanu a umblat din floare-n floare, pentru funcție. Și-a găsit bărbați bine situați care să o propulseze“. El a mai vorbit și despre o presupusă relație cu Dan Diaconescu (OTV).

„Trebuie să răspundă pentru ce a afirmat. Să aducă dovezi”
, a declarat Andreea Berecleanu, la momentul respectiv, pentru paginademedia.ro.

Judecătoria Sectorului 1 a decis în favoarea Andreei Berecleanu în decembrie 2013.
La momentul respectiv, Judecătoria a decis ca pârâții să plătească în solidar 30.000 de lei, pe lângă prezentarea scuzelor publice. Decizia nu a fost definitivă, aceasta fiind atacată cu recurs de postul B1 TV la Tribunalul București.

Tribunalul a decis zilele trecute să înjumătățească suma stabilită inițial de Judecătoria Sectorului 1, însă a menținut celelalte dispoziții, referitoare la „exprimarea de scuze în mod public față de reclamantă prin publicarea unui articol, pe cheltuiala proprie, pe prima pagină a două cotidiane și în cadrul emisiunii Lumea lui Banciu”, relatează paginademedia.ro.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Decembrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Taraxacus pe 5 Dec 2014, 23:16
    Un nimeni

    Un nimeni in drum care a devenit celebru pt ca i s-a oferit o emisiune in care sa se poate manifesta primitiv si grobian ca sa-l razbune pe basescu si aservitii lui. Lumea lui banciu este o lume fetida in care mitocania, grobianismul si marlania se manifesta din plin. Oricat de mult l-ai iubi pe basescu si oricat de mult l-ai uri pe Voiculescu, nu te poti cobori la nivelul unui limbaj de mlastina practicat de banciu si basescu - daca ai putin respect de sine si te consideri intelectual. Pentru aceasta pseudoemisiune CNA nu a aplicat nicio sanctiune niciodata

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod