Multi-premiata cântăreaţă Foxes îşi exprimă valorile personale

prin colecţia PANDORA ESSENCE, în noul ei videoclip
Cântăreaţa şi compozitoarea britanică Louise Rose Allen, cunoscută mai degrabă după numele de scenă Foxes, a fost propulsată în mod neaşteptat în lumea celebrităţii, în parte datorită prezenţei sale vocale pe „Clarity”, melodie câştigătoare a unui Premiu Grammy a producătorului electro-pop germano-rus Zedd.

Tânără şi energică, cea mai fierbinte voce exportată din Marea Britanie interpretează cu forţă melodii pop-soul care i-au adus rapid faima pe ambele maluri ale Oceanului Atlantic.
Iar luna aceasta, talentata artistă în vârstă de 24 de ani lansează videoclipul pentru cel mai nou cântec al său, „Holding Onto Heaven”, regizat de Henry Schofield.
 
În noul videoclip pentru melodia discret visătoare şi puternic reconfortantă deopotrivă, Foxes poartă bijuterii din COLECŢIA PANDORA ESSENCE. Firea energică şi zglobie a lui Foxes este perfect reprezentată de nemaipomenitele bijuterii, ea purtând talismanele simbolizând Încredere în sine, Libertate, Fericire, Credinţă, Optimism şi Speranţă, înşirate pe brăţara-semnătură a colecţiei, din argint 925.
Iar videoclipul accentuează sentimentele din spatele propriei selecţii de talismane a lui Foxes, prin prezentarea momentelor ei de visare discretă, combinate cu cele de interacţiune puternică.

În afară de bijuteriile din COLECŢIA ESSENCE, Foxes poartă şi brăţări fixe PANDORA, din argint 925, care devin cu repeziciune must have pe încheieturile londonezelor pasionate de modă.

„Holding Onto Heaven” a fost lansat în aprilie 2014.

Pe linkul de mai jos găsiţi videoclipul oficial al lui Foxes pentru melodia „Holding Onto Heaven”

http://smarturl.it/FoxesHOHvid?iqid=fbp
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod