“Exista RAI pe pamant!”

O spune cel care descoperise acel “Albastru de rai” - in experientele (profesionale) aviatice - pe care reusise sa il traduca in suficiente cantece cat putea duce un CD (lansat cu succes de presa si public anul trecut) : ADRIAN SARMASAN. Intre timp, cantautorul (care poate trece lejer drept un menestrel al zilelor noastre) a strabatut cateva mari si tari la nivel terestru si a decis ca multe colturi de lume isi merita eticheta de RAI.
Cu conditia sa le exploram cu deschidere, interes, relaxare. Ceea ce ni se intampla multora in vacanta.

RAI DE VACANTA este concluzia (muzicala) a cantautorului care a vizitat de curand spatiul caraibian.

Ba chiar a filmat un videoclip in Cuba, tara  care nu  poate lasa indiferent  pe nimeni, tara care pare suspendata intr-un timp al ei.

Despre toate acestea va canta ADRIAN SARMASAN  publicului (care déjà il asteapta in Bucuresti  pe trubadurul clujean) la Clubul Taranului intr-o noua “luni de miere”,  pe 19 mai 2014 de la ora 20.30.

Evident va urma un album mai mult sau mai mult inspirat din aceste experiente  dar, pana atunci, privilegiati vor fi  cei care vor asculta in prima auditie piesele care vor alcatui cel de al 3-lea material discografic al cantautorului (“Stiu…nu sunt perfect”) preconizat a fi lansat in toamna.

19 mai 2014, ora 20.30 – Clubul Taranului din Bucuresti

Bilete: pe www.bilete.ro, in oficiile Posta Romana semnalizate “bilete.ro”, la  magazinele Inmedio si Germanos.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod