Mihaela Rădulescu – prezentă la cea mai importantă competiţie mondială de ski!

Mihaela Rădulescu este o persoană extrem de activă, pasionată de sport în general şi, cu precădere, de sporturile extreme. Zilele acestea, jurata de la Românii au talent împreună cu iubitul său, Felix Baumgartner, au avut imensa bucurie de a participa la cea mai importantă competiţie mondială de ski – Hahnenkham Race, care a avut loc în Kitzbuehl.
Cu această ocazie, Mihaela a cunoscut şi a stat de vorbă cu oameni senzaţionali, legende vii din lumea sportului, cum ar fi Niki Lauda, Daniel Ricciardo sau Sir Jackie Stewart, campioni mondiali de ski, dar şi vedete internaţionale. Ea a petrecut câteva zile minunate alături de iubitul său şi a avut parte de o bucurie imensă când a realizat cât de iubit şi respectat este Felix în ţara sa.

Mihaela iubeşte viaţa şi toate provocările pe care aceasta i le aduce, iar următoarea aventură a sa va avea loc în Australia, unde Felix va participa la celebrul raliu Bathurst.

Pe lângă activităţile sportive şi cele caritabile în care se implică ori de câte ori are ocazia, Mihaela se pregăteşte intens şi de începerea show-ului Românii au talent din primăvară, proiect pentru care îşi dedică foarte mult timp şi energie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod