Pasiunea atinge cote extreme in cel mai recent videoclip al lui Pepe, “Da Sau Nu”

Multa pasiune si doua lumi total diferite, cam asa s-ar putea rezuma in doar cateva cuvinte povestea celui mai recent videoclip filmat de Pepe, un videoclip ce se anunta a fi din toate punctele de vedere unul incendiar. Dydy si Lucas Molina sunt rolurile principale, dansatori profesionisti, reprezentanti a doua genuri total diferite dar care impartasesc aceeiasi pasiune.
Cu toate ca nu mai este in prim plan intr-un clip de-al sau, Pepe nu a stat deoparte. Ba dimpotriva !!! Artistul a dansat impreuna cu cei doi artisti dar si alaturi de trupele invitate: Trouble, Bruce si echipa lui, dansatori de exceptie, ce au completat excelent atmosfera fierbinte a videoclipului.

“Sunt sigur ca va fi o surpriza pentru toata lumea. Am vrut sa evit orice scenariu “previzibil”, am vrut o poveste atipica si ma bucur ca Dan Petcan a inteles perfect ideea mea. Dydy si Lucas au fost extraordinari in rolurile principale iar fetele de la Trouble si Bruce cu echipa lui au completat perfect tabloul pe care l-am schitat inainte.”, a declarat Pepe.

Filmarile s-au desfasurat pe parcursul a 24 de ore in doua locatii, un club din centrul Bucurestiului si in “Orasul Parasit”, o fosta platforma industriala, abandonata de ceva ani.
 
Clipul a fost filmat in regia lui Dan Petcan, DOP fiind Bogdan Filip intr-o productie coordonata de Radu Selaru / Zebra Film.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod