McDonald’s introduce Felii de Măr în meniul Happy Meal

La McDonald’s România știm cât este de importantă o alimentație echilibrată. Mai mult decât atât, știm că mulți părinți se confruntă, zi de zi, cu refuzul copiilor de a consuma mai multe fructe și legume.
Pentru a le veni în ajutor, începând cu data de 5 mai, McDonald’s România introduce un nou produs în oferta sa de meniu, într-un ambalaj atractiv pentru copii: Felii de Măr.

„Înveselește-ți meniul cu felii de măr” - așa sună invitația echipei McDonald’s România către cei mici, venită din dorința de-ai încuraja să opteze pentru o nouă alternativă la cartofii prăjiți sau la salata Prichindel din meniurile Happy Meal.

Mai mult, cu ocazia noii lansări, echipa McDonald’s dă startul unui program special, dedicat familiilor: „Ziua fructelor la McDonald’s”.
În prima zi de luni din fiecare lună, în toate restaurantele McDonaldʼs se va oferi câte o punguță de Felii de Măr gratis la fiecare Happy Meal cumpărat.

Acțiunea se va derula pe parcursul întregului an și face parte din angajamentul companiei de a încuraja o alimentație echilibrată.

Totodată, prin noul produs, disponibil și à la carte, McDonald’s continuă să ofere un meniu variat consumatorilor săi, compus din produse potrivite stilului lor de viață.  

De-a lungul timpului, McDonald’s România a rămas alături de părinți și copiii lor prin diferite inițiative, precum programe sportive, oferte atractive, extinderea programului de Zile de Naștere la McDonald’s sau prin comunicarea transparentă a valorilor nutriționale ale produselor.

Mai mult, inițiativa McDonald’s România se alătură unui demers mai amplu, desfășurat în mai multe restaurante McDonald’s din Europa unde, pentru o zi, sunt oferite fructe gratis consumatorilor, ambalate într-un mod cât mai atractiv pentru copii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod