Tu cum dansezi cand te simti bine?

Activia si Shakira te ajuta sa afli care este dansul starii tale de bine.
Danseaza. Este una dintre modalitatile cele mai placute prin care iti poti exprima bucuria interioara, un important factor al starii de bine. Dar nu dansam cu totii la fel - pana la urma suntem diferiti.

In cadrul campaniei dedicate dansului, “Indrazneste sa te simti bine”, Activia si Shakira vor sa te ajute sa iti descoperi personalitatea de dansatoare pentru a intelege mai bine de ce te misti intr-un anume fel cand te simti bine. De  aceea, superstarul columbian si Activia te provoaca la un scurt concurs, de tip chestionar, pe tema „Tu cum dansezi cand te simti bine?”, care te va ajuta sa afli ce spun miscarile tale despre tine http://www.activia.ro/quiz.

Esti „ Party Starter” sau iti place sa dansezi lent si senzual? Sau poate iti place ca toti cei din jur sa te admire ca pe o diva? Sau poate esti mai degraba “Private Dancer” ? Indiferent de profilul tau, modul in care dansezi cand te simti bine in interior spune multe despre personalitatea ta.

Chestionarul si cele 4 personalitati distincte de dansatori au fost realizate de doctorul Nick Southgate, expert in psihologia comportamentala, pe baza catorva criterii simple: daca esti introverta sau extroverta, daca iti place sa iti exprimi emotiile in public sau daca ai tendinta sa impartasesti opinii si sentimente cu cei din jurul tau.

Fie ca iti place sa dansezi singura sau impreuna cu altii, in public sau acasa, nu poti nega faptul ca sanatatea ta digestiva joaca un rol important in abilitatea si dorinta ta de a te misca in voie. Burticile sanatoase si fericite sunt esentiale pentru miscari pline de energie. Este asadar important sa te simti bine in interior pentru a te putea misca in voie. Aceasta este si misiunea Activia - ca toate femeile sa se bucure la maximum de starea de bine.

Concursul „Tu cum dansezi cand te simti bine?"-  se va desfasura in perioada 5 mai – 5 iulie 2014 pe site-ul http://www.activia.ro/quiz. La sfarsitul campaniei, dintre cei care vor completa chestionarul online vor fi extrasi, prin tragere la sorti, 10 castigatori care vor primi  iaurturi Activia pentru o luna de zile, pentru a se bucura de o stare de bine cat mai mult timp.

Shakira declara: “Cred ca a avea grija de sanatate este secretul unei stari permanente de bine, iar dansul este una dintre modalitatile de a transmite si a exprima starea de bine interioara si modul in care aceasta este perceputa din  exterior.”

Danseaza si indrazneste sa te simti bine!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod