Julia Jianu si Augustin Viziru l-au provocat la duel pe campionul Stephen Lee

Lansarea Tac Biliard, cel mai mare club din Romania dedicat pasionatilor de biliard si snooker, a adus in acelasi loc nume importante ale showbizului romanesc, dar si personalitati de seama din sport si politica.
Invitatul special al serii a fost nimeni altul decat campionul englez la snooker Stephen Lee care a avut ocazia sa se dueleze cu vedetele autohtone la un joc de biliard, dar si sa sustina o partida de snooker in premiera: un joc simultan la sase mese cu nume de referinta ale snookerului romanesc.

Augustin Viziru l-a invins pe Stephen Lee intr-un meci amical


Julia Jianu si Augustin Viziru, pasionati de biliard l-au provocat pe Stephen Lee la un duel. Desi Julia a fost invinsa de celebrul campion, Augustin a reusit sa il infranga pe acesta la o partida trei din cinci.

"A fost o onoare sa joc alaturi de Stephen Lee la Tac Biliard.
Marturisesc, m-am bucurat tare mult ca am reusit sa ii tin piept si sa introduc cateva bile, desi eu nu am mai jucat in ultima perioada. In studentie eram o clienta fidela a cluburilor de biliard si acolo am reusit sa exersez si sa devin un jucator bun. Sunt doar o amatoare in acest domeniu, dar mi-am dat silinta ca, la partida cu Lee, sa joc cat de bine pot. Recunosc, m-au ajutat si sfaturile lui Augustin, el fiind un jucator profesionist, ca dovada si faptul ca a reusit sa il invinga pe campion la partida de trei din cinci"
, a marturisit Julia Jianu.

Stephen Lee, in duet cu Diana Matei                                    

O premiera in seara lansarii Tac Biliard nu a fost doar simultanul de snooker la sase mese pe care Lee l-a sustinut alaturi de profesionistii romani, ci si faptul ca acesta a impartit scena cu Diana Matei.
Artista l-a invitat alaturi de ea pe campionul englez pentru a canta impreuna piesa "Proud Mary". Desi reticent la inceput, Lee s-a lasat convins de frumoasa noastra artista care l-a incantat cu piesele sale ce imbina ritmurile traditionale romanesti cu cele moderne.

O alta surpriza a serii a fost licitatia cu obiecte de referinta pe care Stephen Lee alaturi de Marius Ancuta si Daniel Bontea, fondatorii Tac Biliard, au pregatit-o pentru cei prezenti. Publicul a avut ocazia sa achizitioneze diverse obiecte de valoare din domeniul snookerului, din colectia personala a lui Stephen Lee.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod