Krüger&Matz propune noi opțiuni elegante pe piața dispozitivelor audio și de telefonie mobilă din România

Cele mai noi generații de smartphone și tablete din portofoliul Krüger&Matz vor fi disponibile pe piața din România: smartphone-ul Krüger&Matz LIVE 2 LTE și tableta EDGE1081.

Krüger&Matz, brand-ul polonez de IT&C, intră pe piața din România cu dispozitive de telefonie mobilă și echipamente audio elegante. Începând cu această toamnă, Krüger&Matz le va oferi clienților locali o nouă experiență la prețuri rezonabile.

„Când am pus bazele Krüger&Matz, mi-am propus să ofer dispozitive care nu doar să ușureze viața, ci să o facă și mai frumoasă. M-am lăsat ghidat de visurile mele, de intuiție și de pasiunea pentru ceea ce fac. Drept urmare, obiectivul meu este să le ofer oamenilor produse care le vor schimba viața în bine și care îi vor încuraja să își urmeze pasiunile”, a declarat Michal Leszek, fondatorul Krüger&Matz.

Povestea Krüger&Matz a început în 2010, în Polonia, istoria brandului fiind cel mai bine caracterizată de două cuvinte: ambiție și inspirație. Smartphone-uri, tablete, căști, televizoare, sisteme audio pentru casă și mașină, toate aceste produse au un lucru în comun: au fost create cu singurul scop de a inspira consumatorii să trăiască o viață ghidată de valori și pasiuni.

Căști cu un design atractiv, echipamente audio performante și dispozitive de telefonie mobilă moderne
Diferitele modele de căști care le aduc clienților cea mai bună calitate a sunetului, precum și echipamentele audio sau dispozitivele de telefonie mobilă moderne ca tabletele și smartphone-urile, oferă clienților posibilitatea de a alege între un produs de la un brand renumit sau unul care le pune la dispoziție aceeași calitate și funcționalitate, dar cu un preț mult mai mic, putând astfel investi mai mult în pasiunile lor.

Krüger&Matz este renumit pentru căștile audio cu elemente din lemn și pentru tabletele elegante.

Modelul reprezentativ al categoriei de telefoane mobile: Krüger&Matz Live 2 LTE

Smartphone-ul Krüger&Matz Live 2 LTE, modelul reprezentativ din portofoliul de smarphone-uri al brand-ului polonez, va fi disponibil și pentru clienții din România. Având elemente de design unice, sistem de operare Android 4.4 KitKat, un procesor Qualcomm Snapdragon 400 Quad-Core ARM Cortex A7 și memorie 1 GB RAM, smartphone-ul Krüger&Matz Live 2 LTE este creat pentru oameni activi, care folosesc zilnic telefonul în scop personal și profesional și pentru antreprenori care folosesc două cartele SIM pentru acces la Internet, telefonie și mesaje sau care folosesc cartela SIM a operatorului atunci când călătoresc în străinătate. LIVE 2 LTE este primul smartphone Krüger&Matz compatibil cu conexiunea 4G LTE, oferind astfel utilizatorului o conexiune la internet ultra rapidă. Mai mult, smartphone-ul are o interfață accesibilă și dispune de o cameră foto de calitate, pentru a surprinde cele mai dragi momente. Opțiunea Dual SIM a telefonului Krüger&Matz permite folosirea a două cartele în același timp.



Alte smartphone-uri din portofoliul Krüger&Matz sunt modelele MOVE, DRIVE, MIST și SOUL. Primul model, smartphone-ul MOVE, le oferă clienților posibilitatea de a comunica nelimitat și de a beneficia, în acelați timp, de aplicații multimedia pentru divertisment.

Acest model îi va surprinde pe utilizatori cu un sistem de operare facil, permițându-le să asculte muzică, să utilizeze internetul și să se joace. Al doilea model, Krüger&Matz DRIVE, dotat cu o baterie ce rezistă timp îndelungat, optimizată cu BatteryGuru, este un produs pentru cei care au un ritm de viață intens, în timp ce Krüger&Matz MIST a fost creat pentru cei care urmăresc funcționalitatea, femei și bărbați deopotrivă. Smartphone-ul SOUL aduce combinația perfectă de elemente cheie pentru un telefon: ecran mare, parametrii tehnici avansați într-o carcasă simplă, de doar 7 mm grosime.

Tableta Krüger&Matz EDGE 1081

Odată cu celelalte produse, Krüger&Matz aduce și noi modele de tablete pe piața din România. De exemplu, tableta Krüger&Matz EDGE1081 este cel mai avansat model din portofoliul companiei poloneze. Cu sistem de operare Windows 8.1, tableta poate fi folosită cu ușurință la întâlniri de afaceri și în activitatea zilnică – pentru a scrie texte, prezentări sau pentru a crea diferite tabele. Mai mult, pentru a te relaxa, poți să te joci pe aplicațiile descărcate din Windows Store. Ecranul tactil IPS cu o diagonală de 10.1 și o rezoluție de 1920x1200pix asigură imagini clare, în culori excelente. Operarea cu ușurință a dispozitivului este oferită de procesorul Intel Atom Z3735D, cu o viteză de 1.33GHz (până la 1.83GHz), card Intel HD Graphics și memorie de 2GB RAM. Toate materialele și alte informații utile pot fi stocate în memoria internă care are o capacitate de 32 GB, ce poate fi mărită cu încă 32 GB, cu ajutorul cardului microSD.

Tastatura și opțiunea de a folosi internetul prin WiFi sau modem extern 3G, fac ca această tabletă să fie extrem de ușor de utilizat. Krüger&Matz EDGE1081 prezintă opțiunea de instalare rapidă și cu ușurință a modemului intern 3G. Bateria cu o capacitate de 7900mAh permite utilizarea timp de mai multe ore, fără a fi nevoie de o sursă de curent. Noua tabletă din seria EDGE, datorită parametrilor și accesoriilor cu care este dotată, poate înlocui cu succes notebook-urile tradiționale. Pe lângă porturile microUSB și miniHDMI, tableta are un port USB 3.0, ce îmbunătățește utilizarea acestui dispozitiv și permite conectarea unor dispozitive externe, cum e mouse-ul, precum și înregistrarea datelor pe hard-uri externe, ca stocarea pen-drive.

Segmentul de tablete include de asemenea seria EAGLE care conține dispozitive cu sistemul de operare Android. În portofoliul Krüger&Matz clienții pot găsi modele 10" EAGLE1064s și modelele 7" EAGLE794GPS și EAGLE0792. Pentru a satisface nevoile diverse ale utilizatorilor, dispozitivele diferă în ceea ce privește modemul 3G.
De asemenea, Krüger&Matz pune la dispoziția clienților săi și trei sisteme stereo care se diferențiază prin design-ul modern și elegant, ideal pentru orice interior, precum și prin parametrii acestora și funcționalitățile avansate.

În România, produsele Krüger&Matz sunt disponibile online pe site-ul www.Krügermatz.ro și în magazinele partenere: Selgros, Cora, CEL.ro.
Mai multe detalii și prețurile sunt disponibile pe www.Krügermatz.ro.


Brand-ul Krüger&Matz a apărut pe piața din Polonia în 2010, istoria sa fiind cel mai bine caracterizată de două cuvinte: pasiune și viziune.
Prin intermediul produselor sale, Krüger&Matz își dorește să inspire clienții să trăiască ghidați după valori și pasiune, oferindu-le instrumentele necesare pentru o viață mai frumoasă. Din portofoliul Krüger&Matz fac parte atât căști cu un design și o calitate a sunetului deosebite, echipamente audio, cât și dispozitive mobile moderne ca tablete și smartphone-uri. Krüger&Matz este un brand care le oferă oamenilor o opțiune, rămânând la latitudinea lor dacă doresc să achiziționeze un produs care aparține unui producător renumit sau să benficieze de un produs nou, cu aceeași calitate și funcționalitate, dar la un cost mult mai accesibil. Întrebarea pe care Krüger&Matz o adresează utilizatorilor este: merită să alegi un produs  mult mai accesibil și astfel să poți investi mai mult în pasiunile tale?
www.Krügermatz.com.

https://www.facebook.com/Krügermatz


 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod