GREY GOOSE VODKA ANUNȚĂ PARTENERIATUL LA NIVEL GLOBAL CU VIRGIN GALACTIC

Acest parteneriat va celebra pionieratul primului zbor comercial spațial și va aduce un omagiu vizionarilor care au făcut posibilă această realizare, printr-o campanie de comunicare ce include canale media iconice, conținut exclusiv, evenimente exclusive, ediții limitate și devotament față de consumator.
GREY GOOSE, lider de piață pe segmentul vodka premium, anunță parteneriatul cu Virgin Galactic, prima companie care lansează un zbor spațial comercial. Parteneriatul a rezultat din viziunea pe care cele două branduri o împărtășesc și anume aceea că reușitele extraordinare își găsesc rădăcinile în încrederea în sine. Parteneriatul a fost dezvăluit în cadrul unui eveniment ce a avut loc la Rose Space Center and Planetarium din New York, de către fondatorul Virgin Galactic - Sir Richard Branson, CEO-ul Virgin Galactic - George Whitesides, Global Category Director for Premium Spirits - Ben Farlow și de creatorul și Maître de Chai GREY GOOSE - François Thibault.

Acest eveniment marchează începutul unei colaborări între două branduri legendare, colaborare ce transcende simpla împărtășire a unei filosofii comune.
În timp ce Virgin Galactic va lansa primul zbor comercial spațial, GREY GOOSE va însufleți această experiență printr-o serie de evenimente nemaiîntâlnite, conținut original și o serie de produse în ediție limitată. Acestor activități li se va adăuga și sponsorizarea evenimentului de lansare Virgin Galactic, ce va avea loc la Spaceport America în New Mexico. Pentru invitații care vor experimenta zborurile spațiale vor fi pregătite cocktailuri emblematice, ce vor celebra noua eră a călătoriei spațiale care va începe în 2015.

Atât GREY GOOSE cât și Virgin Galactic sunt două companii fondate de vizionari înzestrați cu determinarea de a acționa conform propriilor convingeri, oameni care au descoperit oportunități pe care alții nu le-ar fi crezut posibile.
François Thibault a crezut că poate revoluționa vodka, aplicând cunoștiințele sale de Maître de Chai în domeniul cognac-ului. Folosind cele mai bune ingrediente, François a obținut o vodka de lux, produsă printr-un proces complex. Astfel această vodka celebrează calitatea ingredientelor folosite, într-o manieră echilibrată. Thibault a dezvoltat în premieră un proces unic ce evidențiază caracteristicile superioare și gustul ingredientelor de calitate superioară, aceasta fiind o metodă fundamental diferită de distilare față de cele tradiționale, care înlătură aroma din vodka. Prin combinarea cerealelor moi de iarnă din Picardie cu apa izvorului Gensac-La-Pallue, filtrată natural prin rocă și în cadrul unui proces unic de distilare, Thibault a creat GREY GOOSE, o vodka de o calitate și un caracter fără precedent.

Sir Richard Branson întruchipează cu adevărat spiritul FLY BEYOND, aflat în centrul filosofiei brandului GREY GOOSE.
Un antreprenor de talie mondială, caracterizat ca fiind, în egală măsură, atât pionier cât și un mare vizionar, Richard Branson a sfidat toate așteptările prin depășirea limitelor și atingerea unui succes inimaginabil, pornind de la începuturi modeste. Încă din 2008 GREY GOOSE l-a recunoscut pe Richard Branson, precum și brandul Virgin, ca fiind niște parteneri de suflet. GREY GOOSE Entertainment a produs seria TV ICONOCLASTS în 2008, producție ce viza inovatorii și vizionarii, seria avându-l ca invitat și pe Richard Branson. Cea mai recentă colaborare între cele două branduri a fost inaugurarea GREY GOOSE Loft în loja Virgin Atlantic Clubhouse, aflată în aeroportul Heathrow, această facilitate aducând experiența transportului aerian pe noi culmi.
Acum, odată cu inaugurarea primului zbor comercial în spațiu, devenit posibil datorită primei linii de transport spațial - Virgin Galactic - Richard Branson este fondatorul unei noi experiențe pe care puțini o credeau posibilă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod