Ellie White a slabit 2 kilograme in doua saptamani cu ajutorul unei bratari minune

Ellie White nu se desparte de un gadget minune, o bratara realizata din acelasi tip de aluminiu folosit la construirea navelor spatiale, care o ajuta sa tina socoteala zilnica a efortului fizic depus si chiar sa se odihneasca mai bine.
Ellie a slabit doua kilograme in ultimele doua saptamani datorita acestei bratari, sub forma unui ceas elegant, care ii da in fiecare seara pe telefonul mobil raportul caloriilor consumate si ii sugereaza activitati menite a o ajuta sa scape de kilogramele nedorite.

“In functie de anumiti indicatori, bratara imi calculeaza necesarul de calorii ce trebuiesc arse in fiecare zi. Spre exemplu, eu prin activitatile mele trebuie sa consum 1300 de calorii pe zi, insa de cand am aceasta bratara la mana incerc de fiecare data sa ard in jur de 1800-2000 de calorii pe zi.
Cand merg la sala raman de fiecare data mai mult si mai fac efort cardio inca 3 sau 4 kilometri pentru ca asa ma sfatuieste. Secretul este sa consumi mai mult decat necesarul zilnic, iar bratara ma ajuta sa am controlul asupra efortului fizic”
, declara Ellie White.

Mai mult, accesoriul ii tine si socoteala orelor de somn, cantareata incercand sa doarma mai mult de sase ore in fiecare noapte.

“Observ ca imi organizez viata mult mai bine cu ajutorul unei astfel de bratari. Dispozitivul imi indica si timpul necesar pentru ca organismul sa fie complet odihnit si incerc sa dorm sase sau sapte ore pe noapte.
Nu reusesc intotdeauna, asta e adevarat, dar ma straduiesc”
, mai spune Ellie White.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod