Evenimente @ Hard Rock

JOI, 19 FEBRUARIE, ORA 21.30 – CONCERT ANNEKE VAN GIERSBEREGN (The Gathering) si ARJEN LUCASSEN (Ayreon).

Pe 19 februarie două voci de referinţă ale scenei rock internaţionale se reunesc pe scena de la Hard Rock Cafe: ANNEKE VAN GIERSBERGEN si ARJEN LUCASSEN, care aduc la Bucureşti showul acustic "The Gentle Storm"! Vino să te delectezi cu o producţie exclusivistă, ce include un recital solo al îndrăgitei ANNEKE şi un segment în care fosta voce The Gathering şi solistul AYREON vor cânta în duet!

Showul din Hard Rock Cafe face parte din turneul ce pregăteşte ieşirea pe piaţă a albumului "The Diary", a carui lansare este programată pe 23 martie 2015.

Deschizător de drumuri şi personaj fermecător pe scena metalului melodic, ANNEKE a declarat: "Sunt foarte fericită că Arjen a fost de acord să mi se alăture în aceste showuri acustice.

Voi cânta un set solo, iar la jumătatea showului, Arjen mi se va alătura pe scena. Vom cânta şi  niste melodii clasice Ayreon, alături de multe piese în premieră, ce se vor regăsi pe noul album. Va fi o oportunitate unică să ne vedeţi cântând împreună şi  abia aştept să împart scena cu Arjen"

Albumul "The Diary", la care ANNEKE şi ARJEN lucrează împreună, va fi o producţie epică, pe măsura numelui AYREON, şi va cuprinde două CD-uri, primul cu variantele metal ale pieselor, iar al doilea cu aranjamente orchestrale mai domoale. Se zvoneşte că ANNEKE va reveni în spatele chitării electrice iar, abordarea vocală va reaminti de “Mandylion”, album mult apreciat din discografia The Gathering.

ANNEKE vine la Bucureşti cu câteva luni înainte de apariţia la festivalul Metalhead Meeting 2015 cu THE SIRENS, formulă în care le are alături pe Kari Rueslåtten şi Liv Kristine Espenaes Krull.



VINERI, 20 FEBRUARIE, ORA 21.00 – KARAOKE PARTY

Vineri seara, Hard Rock Cafe iti da sansa de a te transforma din fan in superstar! Urca pe scena si arata-le prietenilor tai ca ai stofa de vedeta interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: The Beatles, AC/DC, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii. Vei pleca nu doar cu o multime de fani, ci si cu premii! Intrarea este libera. Rezervari la numarul 021 2066261.




SAMBATA, 21 FEBRUARIE, ORA 22.30 – CONCERT LIFE ON MARS

Pe 21 februarie, LIFE ON MARS aduce muzica din altă galaxie, pe scena de la Hard Rock Cafe! Daca iti place rockul cu influenţe brit pop şi hiturile lansate de Rhianna, Amy Winehouse, Black Eyed Peas, Blur, Duffy, Deja Vu si James Brown, sunt pe gustul tău, nu pierde întâlnirea cu LIFE ON MARS! Intrarea va fi liberă.

LIFE ON MARS a luat fiinţă  în 2010 şi s-a impus pe segmentul cover bandurilor graţie showului energic, plin de culoare şi playlistului foarte divers.

Iar în anul 2012 trupa şi-a extins registrul, prin lansarea primului  single  "Love Life", care a beneficiat şi de un videoclip.



În prezent LIFE ON MARS cuprinde cinci muzicieni  talentaţi şi animaţi de placerea de a fi pe scenă: Loredana Căvăşdan – voce, Georgiana Moraru – voce, Catalin Gurita – chitară, Nicu Avram – bass şi Andrei Precup - tobe sunt interglacticii ce vă dau întâlnire sâmbătă 21 februarie, de la 22.30 la Hard Rock Cafe, pentru o seară de neuitat.

Intrarea este libera. Rezervari la numarul 021 2066261.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod