Amadeus, recital surpriza la Starea Civila! Artistele i-au surprins pe cei care s-au casatorit de Valentine’s Day!

Trupa Amadeus le-a facut o surpriza de neuitat celor care au ales sa se casatoreasca de Valentine’s Day. Cele patru artiste si-au facut aparitia la Starea Civila a Sectorului 6 unde, exact dupa momentul in care sotii au spus “Da!” in fata ofiterului de ceremonie, au interpretat live “Marsul Mirilor”.

Momentul a fost extrem de emotionant pentru viitorii miri si pentru invitatii lor, care au urmarit prestatia tinerelor artiste cu lacrimi de emotie in ochi si au aplaudat gestul, fericiti ca s-au numarat printre cei privilegiati sa asiste la un astfel de moment special.

“’Marsul Mirilor’ face parte din noul nostru show pentru nunti. Este piesa pe care aproape fiecare cuplu ne roaga sa o cantam la inceputul ceremoniei. De Valentine’s Day am decis sa le facem o surpriza celor care au ales sa se casatoreasca in Ziua Indragostitilor.

Am reusit acest lucru cu ajutorul doamnei director de la Starea Civila a Sectorului 6, careia ii multumim mult pentru ajutor. Ceremoniile au avut loc in noua sala care este moderna, spatioasa si luminoasa, asa ca am avut loc unde sa cantam. Cei care s-au casatorit habar nu aveau ce urma sa se intample. Noi ne-am ascuns dupa un paravan, cu tot cu instrumente, si am tras cu urechea la ce se intampla in sala de ceremonie. Cand au spus Da!, ne-am facut aparitia in fata lor si am inceput sa cantam ‘Marsul Mirilor’.
I-am luat prin surprindere. Unii au inmarmurit si nu au stiut ce se intampla, cum sa reactioneze, altora li s-a inseninat privirea, au zambit larg si au inceput sa aplaude. Ne-am dorit sa fie cu adevarat o surpriza placuta si asa a si fost!”
, declara Andreea Runceanu.

Trupa Amadeus a marcat Valentine’s Day, anul acesta, si cu lansarea unei noi piese. Este vorba de “E ziua noastra”, considerata cea mai romantica piesa din cariera.

Melodia este compusa de Xenti Runceanu si este interpretata de cele patru artiste alaturi de formatia live cu care evolueaza in concerte odata cu lansarea “Amadeus – The Show”.

“E ziua noastra este dedicata tuturor celor care iubesc si care stiu sa pastreze o relatie solida trecand peste greutatile de zi cu zi.
Nu este nimic mai frumos pe lume decat iubirea, respectul si devotamentul pentru persoana iubita si nimic mai placut decat sa aniversezi inca un an de relatie frumoasa”
, declara Andreea Runceanu.

Muzica este compusa de Xenti Runceanu, iar versurile, scrise tot de el, sunt deosebit de sensibile.

“E ziua noastra” este inclusa in noul spectacol al trupei Amadeus, in formula de LIVE Band, cu care concerteaza la evenimente exclusiviste, corporate, dar si la nunti.

 

Video Starea Civila: http://youtu.be/XtT4OI2jX4E

Video E ziua noastra: http://youtu.be/J7anWM9WU_Q

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod