Corneliu Vadim Tudor, un personaj care a trăit din scandaluri! Cu ce vedete s-a certat?

Actriţa Rona Hartner care a plănuit cu Vadim atacul asupra lui Emil Constantinescu

Scandalul Rona Hartner - Emil Constantinescu

În anul 1999, pentru a-i mina popularitatea lui Emil Constantinescu, preşedintele României de atunci, ”tribunul” Vadim inventează o poveste de dragoste dintre actriţa Rona Hartner şi preşedintele în funcţie. De fapt, nu a fost decât o lucrătură de cea mai joasă speţă, după modelul Monica Lewinski din SUA, prin care Dan Voiculescu urmărea să-l distrugă pe Emil Constantinescu. Vadim era chemat în emisiunea lui Marius Tucă de la Antena 1 şi prezenta dovezi false despre presupusa idilă dintre cei doi. A fost una dintre primele campanii de televiziune care construiau o poveste ce trebuia crezută, pornind de la o minciună. Degeaba a negat preşedintele, degeaba au fost prezentate dovezi contrare, Corneliu Vadim Tudor îşi propusese să-l dărâme pe Emil Constantinescu. Şi a reuşit.
Doi ani mai târziu, actriţa Rona Hartner a recunoscut pentru revista The One că toată povestea a fost o făcătură de proporţii, ea fiind în înţelegere cu un secretar al politicianului şi avea interesul să devină cunoscută în România.

16 Septembrie 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mona Dragoiu pe 16 Sep 2015, 10:28
    Despre morti numai de bine

    prost articol proaste comparatii,ce nu mai aveti ziaristi?Vadim a fost un om cult pe cand pseudovedetele enumerate sunt apa de ploaie,nu pot fi alaturate cu Vadim

    4
    1

  • Arici Pogonici pe 16 Sep 2015, 02:59
    Intr-adevar Vadim a fost un scandalagiu dar..

    ... cei enumerati nu pot fi numiti nicidecum vedete in comparatie cu nivelul net superior al lui Vadim. Ca ar fi fost nebun, comunist, lingau, isteric, totusi demnitatea si nivelul lui Vadim de cultura ii va nimici oricand de acum inainte pe acesti firavi, chiar daca el se afla in nefiinta. Oricum, articolul este de doi bani.

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod