Gata cu vacanţa! Incepe toamna UTV!

Eşti pregătit pentru cea mai tare toamnă? Vacanţa de vară s-a sfârşit, dar distracţia continuă. La Utv Vj-ii Mihaela, Liza, Mircea, Shurubel şi Bogdan revin din 15 septembrie.

Marţi şi duminică, de la 23.00,  “I Think I Like It” îţi arată tot ceea ce trebuie să ştii în materie de muzică. Sound bine definit, creativitate, muzică făcută pentru ureche şi nu pentru bani, doar cu VJ Mircea. Emisiunile tale preferate şi cei mai nebuni VJ-i revin din 15 septembrie, la Utv. Dacă vrei sa ştii totul despre favoriţii tăi ţi-am pregătit un curs despre viaţa ascunsă a vedetelor. Se numeşte „Uknow” şi se urmează joi de la 12.00 şi duminică, de la 21.00.

Noul standard în materie de clubbing vine, din septembrie, tot de la Utv.

În fiecare joi şi luni, de la 23.00, la „Unights”, VJ Andrei Dumitriu, te ţine la curent cu cele mai cool locuri de ieşit. Şi ce poate fi mai frumos decât să fii...Made în RO? VJ Mihaela te invită la o plimbare prin hiturile româneşti, vineri, de la 20.00 şi marţi de la 21.00. În grila de toamnă Utv, care începe pe 15 septembrie, Shurubel aduce  „Utops”. Şi, pentru că hiturilor le stă bine lângă un hohot de râs sănătos, în fiecare week-end, sâmbăta de la 11.00 şi duminica de la 14.00, Shurubel garantează distracţia.

Din 19 septembrie, la Utv, afli de la VJ Bogdan, toate informaţiile care te interesează din viaţa artiştilor tăi preferaţi.  „Unews”, sâmbătă, de la 13.00 şi duminică, de la 19.00, înseamnă nu doar ştiri, ci si distracţie alături de VIP-urile din muzică! Dacă ai chef de un duş fierbinte de piese noi servite cu aroma de LOVE de către VJ Liza atunci e sigur vremea pentru „Fresh Tracks”.

Nu rata cea mai cool emisiune din week-endul Utv, sâmbătă de la 15.00 şi duminica, de la 19.00.

Vacanţa e gata, uită-te pe orarul Utv şi hai la ore. Îl găseşti pe www.utv.ro. Noi nu dăm note, dar garantăm că te vei distra. Its all about you!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod