Conferințele practice BookLand Evolution

Pentru cei care vor să devină cineva!

Miercuri, 24 septembrie 2014, liceenii bucureșteni au o nouă oportunitate de a sta față in față cu unele dintre personalitățile marcante ale României, ale căror reușite îi pot încuraja și motiva în dezvoltarea personală și profesională, numai în cadrul Conferințele practice BookLand Evolution. Evenimentul se desfășoară în intervalul orar 15:00 - 17:00, la Academia de Studii Economice (clădirea Ion N.Angelescu, Amfiteatrul I), București. Intrarea este liberă!

În cea de-a treia zi a Conferințelor practice, invitații speciali sunt Maia Morgenstern (Actriță de teatru și film), Alice Năstase (Redactor-șef revista Tango), Marina Almașan (Prezentator/realizator TV) și Florentina Opriș (Antrenor Fitness și Aerobic).

Timp de 2 ore, tinerii le vor cunoaște poveștile de succes și le vor putea adresa întrebări, descoperind astfel secretul succesului lor și ce a stat la temelia lui!                                                                                    

BookLand Evolution le pune la dispoziție liceenilor încă o surpriză: este vorba de platforma online www.inPractica.ro, prin care au acces la programe de practică, internship, traineeship, part-time jobs și voluntariat în companii sau organizații din România.



Mai multe detalii pe http://book-land.ro/conferinte 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod