Maine, „Barbierul din Sevilla” va fi transmis live la Grand Cinema & More, de la Opera din Paris!

Mâine, 25 septembrie, de la ora 20:30, Bărbierul din Sevilla va fi transmis în direct de la Opera din Paris, la Grand Cinema & More.
Bărbierul din Sevilla este una dintre cele mai complexe și mai apreciate “opera buffa”, însemnând „operă comică”. Compozitorul său, Gioachino Rossini, a creat-o în doar câteva săptămâni, împrumutând uvertura şi anumite arii din alte lucrări ale sale și combinând multiple stiluri muzicale. Celebra operă prezintă povestea lui Figaro, unul dintre cei mai iubiţi oameni din oraşul său, care se folosește de nenumărate tertipuri pentru a uni destinele superbei Rosina şi contelui Amalviva.
Toate acestea se întâmplă în dauna tutorelui Bartolo, care doreşte s-o ia în căsătorie pe Rosina pentru a intra în posesia averii ei.

Personajele principale sunt interpretate de nume mari ale scenei de operă: Karine Deshayes, o soprană cu experiență în interpretarea rolului Rosinei, alături de baritonul Dalibor Jenis, considerat unul dintre cei mai talentați interpreţi ai personajului Figaro. Interpretarea modernă, produsă de către Opera din Paris, este semnată de regizorul Damiano Michieletto.

Prin noua stagiune, Grand Cinema & More continuă să ofere publicului o experiență culturală alternativă, care impune un nou standard în ceea ce privește divertismentul din oferta centrului comercial Băneasa Shopping City.  Mai multe detalii despre stagiunea culturală de la Grand Cinema & More pot fi găsite pe www.grandentertainment.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod