concerte @ Hard Rock Cafe

JOI, 6 NOIEMBRIE, ORA 21.30 – CONCERT SMILEY

Cel mai titrat artist roman al momentului, SMILEY, revine la Hard Rock Cafe alaturi de trupa sa, in data de 6 noiembrie, de la ora 21:30. Artistul care nu mai are nevoie de nici o prezentare, alaturi de trupa sa, promite inca un concert sold out la Hard Rock Cafe, unde veti putea asculta hiturile care l-au facut celebru: "Dream Girl", "Criminal", "Dincolo de cuvinte", "Dead Man Walking", "Preocupat cu gura ta", "Cai verzi pe pereti", "Am bani de dat", "Acasa" si multe altele.

Biletele pentru concertul se gasesc online pe www.iabilet.ro si la Hard Rock Cafe in limita locurilor disponibile.

 
VINERI, 7 NOIEMBRIE, ORA 22.00 – CONCERT MIRCEA VINTILA SI BRAMBURA

Trubadurul romantic al micului Paris de altă dată revine la Hard Rock Cafe, pentru o seară, ca pe vremuri. Pe 7 noiembrie, Mircea Vintilă aduce pe scena noastra melodiile îndrăgite ce evocă imaginea Bucureştiului de altă dată. Tabloul Bucurestiului Interbelic, secvenţe inspirate din perioadă hippie, frumoase poveşti de dragoste, dar şi pasaje ancorate în realitatea cotidiană vor prinde viaţă pe mângâietoare acorduri de chitară.
Vino să cânţi alături de el: “Miruna”, “Strada Popa Nan”, “Hanul lui Manuc”, “Adio, deci pe curând,” “Peste răbdări” şi să te bucuri de o incursiune muzicala intr-o epocă plină de farmec şi culoare. Mircea Vintilă concertează în Hard Rock Cafe alături de Brambura, formula de acompaniament ce îi este alături de aproape 10 ani.




SAMBATA, 8 NOIEMBRIE, ORA 22.30 – CONCERT LUCKY 13


Pe 8 noiembrie la Hard Rock Cafe muzicienii din trupa LUCKY 13 îţi arată de ce, cifra 13 le poartă noroc! Demonstraţia include un playlist imbatabil, cu cele mai iubite melodii din repertoriul unor figuri emblematice ale scenei mondiale! De la James Brown, Eric Clapton, Joe Cocker, Bob Marley ori Amy Winehouse, pănă la Queen, George Michael, Pink, Sting, U2, ori Rolling Stones, LUCKY 13 îţi pregăteşte un show plin de hituri, ce-ţi va bucura simţurile şi îţi va deschide pofta de dans!



Intrarea la concert este gratuită, iar distracţia… nelimitată!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod