Noua colectie Papucei toamnă – iarnă 2014/2015 ”Shoes for every mood"

Papucei, unul dintre primele magazine online românești de încălțăminte, cu exporturi în întreaga lume, lansează colecția de toamnă – iarnă  2014/2015  "Shoes for every mood". Noua colecție include serii limitate ce se remarcă prin modelele creative, inovatoare, androgine, realizate manual, dar și prin faptul că fiecare model de ghete și cizme poartă un nume individual. Temele propuse în acest sezon sunt "Volcano", "Winter Jellyfish" și "Back to the 60`s".

Colecția toamnă  - iarnă 2014/2015, destinată unui public tânăr și avangardist, se evidențiează  prin câteva detalii structurale noi, precum tocurile suprapuse, părțile detașabile sau răsucite, dar și prin imprimeurile și inserțiile speciale ale materialelor precum lâna sau aplicațiile metalice

Materialele folosite pentru noua colecție sunt importate din țări europene într-o proporție de 90%.
Pielea naturală este materia primă de bază și se îmbină cu materialele textile cauciucate sau semi-impermeabile, cu pielea lăcuită, cu velurul sau cu stofa din lână. Căptușeala din blană naturală de iepure, fâș sau piele, adeseori pictată manual, alături de talpa flexibilă și eco friendly, realizată prin tehnologia XL extralight, sunt accentele care scot în evidență colecția. Materialul utilizat este personalizat prin diverse tehnici precum pictura manuală, embosarea cu motive florale, presajul cu aspect de șarpe sau șopârlă și prin metodele care îi conferă pielii naturale un aspect crăpat sau cerat.

Culorile noii colecții sunt variate și în ton cu nuanțele toamnei și tendințele actuale: taupe, ocru, coniac, auriu, bronz, maro, bej, galben, argan, antracit, argintiu, negru, gri, roșu, bordo și alb.

Detaliile propuse de designerul Papucei pentru acest sezon sunt neașteptate și inedite.
Astfel, împletiturile realizate manual, combinațiile de modele și culori, finisajele hand-made cu vopsea confirmă personalitatea individuală a fiecărui model. Inserțiile din lână sau metal, zimții aplicați manual, cusăturile decorative, întrepătrunderile de linii colorate și vârful ascuțit extrem sunt accentele care descriu perfect stilul noii colecții Papucei.

Designerul și inginerul de producție din spatele brandului Papucei este Angela Vasiliu, care are o experiență de 20 de ani și care reușește să creeze articole de încălțăminte pentru femei cu detalii neconvenționale.

Colecția de încălțăminte "Shoes for every mood", lansată de Papucei îmbină texturile, culorile și detaliile surprinzătoare și se adresează atât femeilor din România, cat și consumatorilor din străinătate, brandul exportând produse în peste 300 de magazine din în țări precum: Germania, Olanda, Anglia, Franța, Italia, Austria, Polonia, Suedia, Estonia, Spania, Belgia, SUA, Portugalia, China, Elveția, Croația, Irlanda, Rusia, Noua Zeelandă, Luxemburg, Israel, Japonia.

Produsele Papucei sunt disponibile pe piața din România în magazinul online www.papucei.ro și în outletul din orașul Iași, strada Costache Negri, numărul 62.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod