Cabaret ca la Paris în buricul Bucureştiului

Mularuj Dining Theatre este cel mai nou concept de spectacol din buricul Bucureştiului, un show de cabaret total cu  muzică live, dans, comedie şi teatru, cum n-a vazut Parisul! Găzduit de

Mularuj Dining Theatre este cel mai nou concept de spectacol din buricul Bucureştiului, un show de cabaret total cu  muzică live, dans, comedie şi teatru, cum n-a vazut Parisul!

mulanruj

Găzduit de clubul Bordello, unul dintre hot-spot-urile Centrului Vechi al Capitalei, Mularuj Dining Theatre îi are ca 'actori' principali pe Ozana Barabancea ca primă voce, pe David Bryan de la Vocea Româinei în rol de male lead singer şi Alexanda Shine, dansatoare cu mulţi ani de experienţă în trupa Teodor Balet.

Mulanruj Dining Theatre, latura plină de viaţă şi exuberantă a “Bordello”, se află la etajul 1 a clădirii din Şelari 9-11, chiar lângă Library Bar şi este, de departe, cea mai rafinată şi elegantă sală de cină şi spectacol din întreg Centrul Istoric. De la decor până la evenimentele din interior, totul inspiră poftă de viaţă, veselie şi uitare a cotidianului.
Situat chiar în interiorul sălii tronului Domnitorului Alexandru Ioan Cuza, Mulanruj Dining Theatre inspiră decadenţa unor vremuri apuse, o încăpere care a vazut atât de multe evenimente încât nimeni nu şi-ar putea imagina toate pasiunile şi intrigile tăinuite de aceste ziduri.

www.iabilet.ro pune la dispoziţie, în exclusivitate online, vouchere ce includ bilete şi consumaţie la cele doua spectacolele săptămânale: La Revue du Cabaret si Mystique Cabaret.

ioana-turcu
ioana-turcu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod