A cântat cu Prince, acum vine la Bucureşti: DELILAH

Delilah, una dintre revelaţiile noul val de muzică britanică, ajunge în premieră la Bucureşti, vineri, 21 martie, în Atelierul de Producţie. După ce a colaborat cu Chase and Status la hitul

Delilah, una dintre revelaţiile noul val de muzică britanică, ajunge în premieră la Bucureşti, vineri, 21 martie, în Atelierul de Producţie. După ce a colaborat cu Chase and Status la hitul "Time" şi a cântat în deschiderea legendarului Prince, solista născută la Paris e pregătită să cucerească şi Bucureştiul.

delilah

La doar 17 ani, Delilah, pe numele real Paloma Ayana Stoecker, a fost primită în echipa Atlantic Records, însă primele sale compoziţii au fost realizate încă de la vârsta de 12 ani, când, după moartea tragică a tatălui său vitreg, într-un accident de masină, a hotărât să ia în serios muzica.

Pentru albumul de debut, apărut în 2012 şi intitulat "From the Roots Up", solista a compus nu mai puţin de 250 de piese, din care doar 12 au intrat pe material.

Single-uri ca "Breathe", "Go", "Shades Of Grey" si "Love You So" au adus albumul său de debut în atenţia criticilor, Delilah fiind nominalizată în 2012 la categoria Best Newcomer din cadrul prestigioaselor premii MOBO, alături de Conor Maynard, Misha B. si Rita Ora, care a şi câştigat trofeul.

In acelaşi an, Prince a descoperit-o pe britanică într-o înregistrare pe Youtube şi a invitat-o cu el în turneul său australian.

Presa din UK a speculat că cei doi ar avea o relaţie si dincolo de scenă, însă niciunul dintre ei nu a confirmat acest lucru.

Delilah va concerta la Bucureşti, pe 21 martie, în cadrul unui nou eveniment Deck Sounds, prezentat de Becks. Bilete găsiţi pe www.iabilet.ro la preţul de 50 de lei.

ioana-turcu
ioana-turcu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod